Még nem dőlt el teljes mértékben a továbbjutás kérdése, de az utolsó hétvégét rendezték a téli műfüves torna csoportmérkőzései során. Az A jelű négyesben nem született meglepetés a címvédő mérkőzésén, hiszen a TFCE 19 góllal múlta felül a Szárligetet. Ezzel az is eldőlt, hogy továbbjutottak, ám a csoportelsőséget papíron még elbukhatják. A Vértesszőlős nagy esélyt szalasztott el, bár a végelszámolásban szinte mindegy is. A Vértessomlóval nem bírtak, hiába vezettek két góllal, a vége döntetlen lett. Ezzel pedig eldőlt, hogy a Vértesszőlős az utolsó meccsen, amit a Tatabánya ellen vív, csak győzelemmel lehet csoportelső, viszont ha nem kapnak ki 17 góllal, a csoport második helye megvan. Ettől függetlenül a csoport rangadója kedden lesz.

A B jelű kvartettban a Szákszend nem tudott kiállni a Környe ellen, így a környeieké lett a három pont, ám „csak” 3-0-s gólkülönbséggel, ami a továbbjutásukba is kerülhet, hiszen az Oroszlány 22, a Kecskéd 14 gólt rúgott nekik. A Környe ezzel hat ponttal áll, csakúgy, mint a Kecskéd. A mindent eldöntő találkozót ma rendezik este 18:00-tól. Ekkor hazai pályán fogadja az Oroszlány a Kecskédet. Ha az Oroszlány tud győzni, akkor három hatpontos gárda lesz, de ebből csak kettő mehet tovább. Mivel a gólkülönbség a döntő, így a Környe csak akkor mehet tovább, ha az Oroszlány nem veri el a Kecskédet, vagy ha igen, legalább 13 góllal.

A C csoportban a csoportelsőség kérdése már régebben eldőlt, a hétvégén viszont a másik továbbjutó is megvan. A Sárisáp vereséget szenvedett a Dorog U19-től, így Simon Imre fiataljai lépnek tovább. A másik mérkőzésen a csoport negyedik helye volt a tét, az addig két nyeretlen csapat vívott. Itt meglepetésre a harmadosztályú Csolnok magabiztosan nyert a másodosztályban jól szereplő Pilismarót ellen, így a Csolnok biztosan ponttal zár. Itt is marad még meccs a hétre, a Pilismarót a Sárisáp ellen próbálhat meg javítani egy tét nélküli találkozón. Egy győzelemmel a Pilismarót előzhet, a Sárisáp harmadik helye pedig biztos.

 • Olvastad már? A Videotontól igazolt a Komárom
 • A D csoportban is eldőlt minden kérdés. A Tata magabiztosan verte a Nagyigmándot, főleg a második félidőben nyújtott teljesítménye miatt. A szünetben 3-1 volt, ám a térfélcsere után négyet rúgott Rába Jenő, amivel el is dőlt a csoportelsőség kérdése. A vereség ellenére a Nagyigmánd is továbbjutott. A másik meccsen a nyeretlenek vívtak, de mindketten azok maradtak. Az Ács nem bírt a Tardossal, döntetlen lett a vége, ez pedig azt jelenti, hogy mindkét egyesület ponttal zárt, ám a gólkülönbség miatt így is az Ács lett a harmadik. A kieséses szakasz hamarosan kezdődik, ám még nem mindenhol derültek ki a továbbjutók.

  A csoport
  TFCE–Szárliget 19-0 (9-0)
  TFCE: Balla (Szekér, 74.) – Kovács, Árvai, Pawelecz (Németh, 63.), Megyesi, Wágner, Soltész, Krupánszki, Klausz, Horváth Á. (Karap, 70.), Horváth M. Vezetőedző: P. Nagy László.
  Szárliget: Farkas Z. (Pölöskei, 46.) – Farkas D. (Mikulinczki, 46.), Ungvári, Maróti, Nagy G., Szabó M. (Dani, 16.), Pál, Szabó R., Kapui, Balogh I., Plank (Bolla, 16.). Vezetőedző: Mezei Ferenc.
  Gólszerzők: Árvai (3., 19., 32., 40., 43., 67., 71., 85.), Megyesi (16., 80.), Klausz (35., 37., 54., 82.), Wágner (42.), Pawelecz (44., 61.), Soltész (59., 74.)

  Vértesszőlős–Vértessomló 3-3 (0-1)
  Vértesszőlős: Giber – Kiprich, Matláry, Szappanos, Müller, Bencsik, Plotár, Gulyás, Szerencse, Hanikám, Miksi. Vezetőedző: Kiprich József.
  Vértessomló: Sztán – Németh G., Horváth P., Koller, Antalovits (Eigner Zs., 46.), Szepesi, Kovács I., Einger B. (Járóka, 46.), Erdei, Kovács S. Vezetőedző: Dupai János.
  Gólszerzők: Kiprich (21., 61.), Müller (49.), illetve Szepesi (50.), Eigner Zs. (55.), Koller (69.)

  B csoport
  A Szákszend–Környe találkozó elmaradt, mivel a Szákszend nem tudott kiállni.

  C csoport
  Csolnoki SZSE–Pilismarót SC 3-1 (2-0)
  Csolnok: Baranyai – Cserepes, Binder, Gause (Szekeres, 46.), Táborszki (Parti, 48.), Farkas A., Kovács, Farkas G., Hering, Kocsis, Yousef. Vezetőedző: Vigh Attila.
  Pilismarót: Pintér (Ördög, 46.) – Stefanek (Bálint, 72.), Pintér G. (Pintér M. L., 67.), Szarka (Juhász, 46.), Gerencsér, Kovács (Domak, 72.), Kneiszel, Schubauer, Imre, Csipor, Varga. Vezetőedző: Osvald Zsolt.
  Gólszerzők: Farkas G. (9.), Farkas A. (42.), Yousef (63.), illetve Stefanek (55.)

  Sárisápi BSE–Dorogi FC U19 1-4 (1-2)
  Sárisáp: Kurucz – Szakmáry, Fluxa (Diószegi, 55.), Góman, Sándor, Karcagi (Zsolnay, 26.), Jantos (Horváth, 46.), Lohner (Szenes, 46.), Válent, Pálinkás, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.


  Dorog: Borsiczki – Molnár Á., Ungvári, Zicsi, Vass (Szőke, 82.), Janusz (Ódor, 86.), György, Hamza (Somogyi, 75.), Weszelovszky G., Weszelovszky Á. Vezetőedző: Simon Imre.
  Gólszerzők: Zsolnay (35.), illetve Ungvári (35., 36.), Molnár (65.) Janusz (72.)

  D csoport
  Ácsi Kinizsi SC–Tardosi FC 1-1 (1-0)
  Ács: Boráros (Kovács I., 46.) – Ponty, Ódor, Mesterházi, Sallai, Mészáros, Fehér (Szalai, 46.), Lami, Kohár (Zvér, 56.), Füredi, Brückner (Herczeg, 46.). Vezetőedző: Karvaj Imre.
  Tardos: Slezinger – Kovács H., Lipóczky, Csukás, Mészáros, Szileszki, Hornyák, Fekete, Kádas, Jánosi, Nagy D. Technikai vezető: Árendás József.
  Gólszerzők: Mesterházi (40.), illetve Kovács H. (52.)

  Nagyigmándi KSK–Tatai AC 1-7 (1-3)
  Nagyigmánd: Udvardi – Czeglédi, Pintér, Hévizi (Gyöngyösi, 57.), Holbik, Nagy Z., Viola, Simon P., Müller, Horváth D., Járóka. Vezetőedző: Mohácsi Antal.
  Tata: Kovács B. – Bombicz, Kun, Korcsok, Zuggó, Tóth N. (Benkő, 69.), Csordás D., Nagy B., Csordás G., Rába, Molnár D. Vezetőedző: Wéber Roland.
  Gólszerzők: Hévizi (20.), illetve Korcsok (9.), Tóth (13.), Zuggó (45.), Rába (59., 66., 74., 82.)