Az Atlasz Geodézia Megyei I. osztályának évek óta stabil csapata a Sárisáp. Az előző bajnokság téli szünetében csak a tizedik helyen álltak, ám a végén a hetedik hely lett az övék. Ezen a télen sem állnak ettől messze, hiszen a nyolcadik pozícióban fordultak, három ponttal lemaradva a Bábolna, Esztergom duó mögött, két egységgel az újonc Koppánymonostor előtt. Karcagi Pál együttesére nem a kiegyensúlyozottság volt jellemző: hiába maradtak veretlenek a Tata és az Oroszlány ellen (utóbbi mérkőzésen kétgólos előnyt adtak le), és hiába verték a címvédő Vértesszőlőst, ha az Ácstól 5-3-ra kikaptak. Szintén vereséget szenvedtek az előbb említett Bábolna, Esztergom duó ellen is, így nehéz lesz az előzés. Legnagyobb győzelmük a Bokod elleni 9-1 volt, valamint már-már szokás szerint kiütötték a Nagyigmándot, 7-0-ra. Ennek a két találkozónak nagyban köszönhető, hogy rúgott gólokban holtversenyben a címvédő Vértesszőlőssel a negyedik helyen állnak (38), gólkülönbségük is a negyedik legjobb. A csapat legeredményesebb játékosa a vezetőedző fia, Karcagi Richárd, aki hét góllal segítette csapatát. Mögötte Jurásek Károly és Horváth Gyula négy-négy találattal áll.
Karcagi Pált, a csapat vezetőedzőjét kérdeztük az őszi szereplésről.

– Az első hatba kerülés volt a cél, gyengén szerepeltünk, nem tudtuk teljesíteni a kitűzést – kezdte szavait önkritikusan a vezetőedző.
– Legjobb mérkőzésünk a Nagyigmánd elleni volt, a legrosszabb pedig az Ács elleni otthoni fiaskó, a 35. percben már 0-4 volt, azon a mérkőzésen rossz felfogásban játszottunk, ebben természetesen az én felelősségem is benne van.
Ezt követően a felkészülésről is szó esett.
– Beneveztünk a műfüves bajnokságra, így korán kellett elkezdenünk, hiszen vasárnap már játszunk a Nyergesújfalu ellen. Januárban elkezdtük az edzéseket, heti 2 alkalommal készülünk. A játékoskeretben várható változás, szeretnénk egy-két új arcot igazolni. Az már biztos, hogy két távozó lesz a csapattól.
A tavaszi célkitűzésekről is szót ejtett Karcagi Pál.
– Szeretnénk kozmetikázni az eddigi szereplésünkön, hazai mérkőzéseinken nagyobb hatékonyságot várok, tavasszal próbálunk úgynevezett örömfocit játszani, különösebb tét nélkül, talán így jobbak lesznek az eredményeink – zárta szavait Karcagi Pál, a Sárisáp és a Komárom-Esztergom megyei válogatott vezetőedzője.