Első alkalommal rendezték meg Tatán az MLSZ által a Teqball kupát. Az eseményt Nyilasi Tibor nyitotta meg, a műsorvezető Horti Gábor volt. 

Az A-csoportból az Almásfüzitő mögött a Koppánymonostor jutott tovább, de a Felsőgallának és a Vértessomlónak is két győzelme volt. A Pilismarót I-nek csak egy.
A B-csoportban a Komárom háromból hármat nyert, mögötte a Kelen ment tovább, a Vértesszőlős és a Kisbér is egy-egy győzelmet aratott.
A C-jelű négyest hibátlanul hozta a tatai duó, az Ete két győzelemmel lett még továbbjutó. A harmadik a Pilismarót II, a negyedik a Bábolna lett.
A D-ben a TFCE ment tovább hibátlanul, tovább még a Ferences jutott a Bajót és a Zsámbék előtt.

 

Az egyenes kiesés szakaszban aztán az Ete 2-1-re verte az Almásfüzitőt, a Komárom 2-0-ra a Ferencest. A Tata is 2-0-ra nyert a Kelen ellen (ahol a verseny egyetlen női játékosa volt), míg a TFCE szintén ilyen arányban diadalmaskodott a Koppánymonostor ellen. Az elődöntőkben a Komárom az Etét, a TFCE a Tatát verte 2-0-ra. A bronzmeccsen az Ete szoros meccsen diadalmaskodott a Tata fölött, a döntőben pedig a Tatabánya két szettben tudta hozni a végső győzelmet.

További részletek és videó hamarosan.