Hellyel-közzel beindult a megyei foci, ugyanis az elmúlt hétvégén két mérkőzést is játszottak. Szerdán a téli műfüves döntője jön, aztán a hétvégén pedig már teljes fordulót rendeznek az északi csoporton kívül mindenhol.

Vasárnap a megyei elsőosztályban az alaposan megerősödött Nagyigmánd játszott a Nyergesújfaluval Tatabányán. A nagyigmándiak három új igazolást is a kezdőbe neveztek, a Nyergesnél csak a kapus volt újonc. A találkozót a Nagyigmánd kezdte jobban, Simon találatával meg is szerezte a vezetést, de Manga az első félidő végén egyenlített. A találkozó aztán a 91. percben dőlt el, ekkor Kottra kotort be egy gólt, ezzel a Nyergesújfalu vihette haza a három pontot.



A megyei harmadosztályban is nagy rangadót rendeztek a hétvégén. Az Almásfüzitő és a Naszály rivalizálása nem újkeletű, ráadásul szomszédvárak csatája, így várt találkozó volt. A listavezető Naszálynak jól, az Almásfüzitőnek rosszul ment ősszel. A 11:00 órakor kezdődő találkozón aztán az Almásfüzitő felülkerekedett a Naszályon, mindkét félidőben betaláltak, előbb Mózes, majd Balázs K. talált be, így az Almásfüzitő fontos három pontot szerzett, és lendületben várhatja a következő mérkőzést, amit szintén a Naszály ellen fognak vívni. Ezzel a diadallal a füzitő az ötödik helyre kúszott fel, a Naszály természetesen maradt az első helyen.

 

Olvastad már, hogyan igazoltak a megyei csapatok? Klikk!