Nem úgy alakult a Nagyigmándi KSK ősze, ahogy azt eltervezték. Az előző szezonban újoncként a 9. helyen végeztek, az ősszel pedig ezen akartak javítani, ennek ellenére csak a 12. pozícióban töltik a téli szünetet. Mindössze három győzelmet arattak, ám ebből egyet a Bábolna csapata ellen, ami duplán fontos.
Az első fordulóban a Sárisáp ellen egy nagy vereséggel kezdték a bajnokságot, majd a Vértessomló ellen játszottak egy 4-4-et, majd az Ács ellen is vereséget szenvedtek. Az első győzelmet a hatodik meccsen szerezték a sereghajtó Bokod ellen, így alaposan beragadtak a rajtnál. Nagy meglepetésre az Esztergomot is elverték a Bábolna mellett. 21 lőtt góljuk viszont az alsóházba predesztinálja őket, Hévizi Tamás ebből egymaga hét gólt szerzett. A 11 megszerzett pontjuk mindössze egyel több, mint amit az Ács gyűjtött. A csapat szerepléséről Mohácsi Antalt, a csapat vezetőedzőjét kérdeztük.


– A bajnokság elején a vezetőség merész terveket szőtt: a mezőny elejéhez kellett volna csatlakoznunk, azonban ezt nem tudtuk elérni. Látni kell azt, hogy az elmúlt másfél évben a másodosztályból feljutott csapat 95 százaléka kicserélődött. A legjobb pillanatunk mindenképpen a Bábolna legyőzése volt, ahol a szezon legjobb játékát produkáltuk, és szép győzelmet arattunk – kezdte szavait Mohácsi Antal.
– A legkellemetlenebb emlékem az őszről az első fordulóban elszenvedett vereség a Sárisáptól, ahol belefutottunk egy nagy pofonba. A hazai Bokod elleni mérkőzés első fél órájával sem voltam elégedett, de azt a mérkőzést legalább megnyertük – folytatta a tréner.
– A felkészülést január 10-én kezdtük, heti három edzéssel dolgozunk, valamint külön még vannak kondicionáló edzések. Füvön és műfüvön egyaránt készülünk. A téli műfüves tornán ott voltunk, valamint ezen kívül is tervezünk találkozókat. A Pénzügyőrrel jó kapcsolatban vagyunk, velük vélhetően játszunk, valamint a Banával is évről évre összecsapunk.  Szeretnénk megerősíteni a keretet, mert lesznek távozók és abbahagyók. Négy játékost szeretnénk hozni, posztokra igazolunk, főleg belső védő pozícióra kellene erősítenünk. A mezőny eleje eléggé elhúzott tőlünk, de a középmezőnnyel szemben is van lemaradásunk. A célunk a 6–8. hely valamelyikének megszerzése. Egy elmaradt meccsünk volt, sajnos a Nyergesújfalutól kikaptunk, de megyünk tovább – zárta szavait Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője.

 

Szeretnéd tudni, hogyan igazolt a Nagyigmánd és a többi megyei csapat? Klikk IDE.