A TFCE sorozatban másodjára megnyerte a téli műfüves tornát. Az elődöntőkben a csapat az Oroszlányt búcsúztatta. Az ellenfél ismételten a Nyergesújfalu volt – akik a Dorogon léptek túl – és most is magabiztosan tudott nyerni a kék-fehér alakulat. Pedig az első negyvenöt percben ez nem így tűnt, hiszen akkor jobban játszott a Nyerges. Többek között Balla kapusnak volt köszönhető, hogy az első félidőben nem esett gól, hiszen nagy bravúrral mentette meg a TFCE hálóját. Az első játékrész hiába volt a „vendégeké”, a szünet után jött a henger. Tíz perc alatt háromgólos előnyre tettek szert a kék-fehérek. Árvai pár perc alatt duplázott, majd Megyesi egy átlövéssel növelte háromra az fórt. A fáradó Nyergesújfalu aztán már nem tudott akkora energiákat mozgósítani, és a Tatabánya ki is használta ezt. Sorra jöttek a gólok, végül hatnál álltak meg, ebből Árvai egymaga ötöt vállalt. A 89. percben aztán Nagy Attila szépített, így a Nyergesújfalunak is meglett a becsületgólja, de eddigre már a kupa a TFCE kezében volt. Ezzel megvédte címét P. Nagy László csapata. A téli műfüves torna gólkirálya Árvai Dániel lett, hiszen összesen 26 gólt szerzett a hat meccsen, ami több, mint négyes gólátlag. A Tatabánya veretlenül, minden meccsét megnyerve tudta lehozni ezt a tornát, ami előrevetíti, hogy a megyei első osztályban is a bajnoki cím lehet az egyetlen cél. A két csapat a hétvégén már bajnokit játszik, a TFCE a másod-, a Nyergesújfalu az első osztályban.

TFCE Tatabánya-Nyergesújfalu SE 6-1 (0-0)
Tatabánya, vezette: Frank V. L. (Szeibert P., Katona B. M.)
TFCE: Balla – Kovács (Karap, 81.), Árvai, Pawelecz, Nagy R. (Németh, 72.), Megyesi, Wágner (Horváth Á. A., 72.), Soltész, Krupánszki, Klausz (Kocsis, 60.), Farkas. Vezetőedző: P. Nagy László.
Nyergesújfalu: Koller – Cseh (Engelbrecht, 58.), Fekete, Hajnal, Jámbor (Klányi, 50.), Manga, Nagy A., Kottra (Erős, 78.), Szabó, Takács (Tóth D., 52.), Balogh (Török, 58.). Vezetőedző: Petres Tamás.
Gólszerzők: Árvai (48., 51., 68., 75., 84.), Megyesi (55.), illetve Nagy A. (89.)

Fotó: TFCE.hu/