A Mészáros&Mészáros Megye III. osztály déli csoportjában mindössze hat csapat fog pályára lépni ezen a hétvégén. A Kisbéri SSE-Szákszendi SE találkozó elmarad, ahogy a Réde KSE-D.M.A.C. Dunaalmás mérkőzést sem fogják megrendezni ezen a hétvégén. A Tárkány-BSE II. visszalépése miatt már csak 13 csapat játszik egymással, így a szabadnaposok száma is nőtt. Ami a játszó csapatokat illeti: a teljesen kiszámíthatatlanul szereplő Kisigmánd hazai pályán fogadja majd a Bakonyszombathelyt. A két gárda között mindössze két pontnyi a különbség a vendégek javára, így egy esetleges hazai győzelemmel helyet is cserélnének a felek a táblázaton. Ősszel hiába vezetett kétszer is a Bakonyszombathely, végül 5-2-re a Kisigmánd nyert, így a sok gól szinte most is garantált. Rangadókból azért így sem lesz hiány délen, hiszen két fontos meccset is játszanak ezen kívül. A listavezető Naszály ugyan két vereséggel kezdett (az Almásfüzitő kétszer is elverte őket két héten belül), ám most a Várgesztes ellen próbálkozhatnak.

A gesztesiek is jól szerepeltek ősszel, a negyedik helyről utaznak a listavezetőhöz. Ősszel egy szoros találkozó döntött a három pont sorsáról, mindössze egy gól született, így a naszályiak örülhettek, de most visszavágásra készül a Várgesztes. Már így is szoros a tabella eleje, hiszen nyolc csapat van nyolc ponton belül. Szintén hatalmas rangadó várható Csémen, ahová az Almásfüzitő utazik. Álomszerű, ahogy a füzitőiek kezdték a bajnokságot, egy elhalasztott és egy rendes bajnoki meccset is megnyertek a szomszédvári, listavezető Naszály ellen, így önbizalommal telve utaznak Csémre. A két csapat között csak egy pont a különbség. Ősszel a Csém 2-0-ra tudott diadalmaskodni idegenben, most egy ugyanilyen arányú győzelemmel vissza is előznék a piros-fehéreket. Északon még nem rajtol a bajnokság, így csak délen lakhatnak jól a foci szerelmesei.

Olvastad már a másodosztályú beharangozót? Ha nem, klikk! 

Mészáros&Mészáros Megye III. osztály, Dél, 18. forduló
Március 11., vasárnap, 14:30, Kisigmándi KSK-Bakonyszombathely KSE, Weldtech-Naszály SE-Gesztesi SE, Csémi SE-Almásfüzitői SC. A Kisbéri SSE-Szákszendi SE és a Réde KSE-D.M.A.C. Dunaalmás találkozókat előreláthatólag májusban pótolják.