Atlasz-Geodézia Megyei I. Osztály

A hétvégén két meccs elmaradt, de azért így is voltak izgalmak a megye első osztályban. A Vértessomló szokatlan időpontban játszott megint, de egyszer már bejött. Múlt héten 10:30-kor játszottak a Bokod ellen, most ismét ebben az időpontban játszottak. Ismét jól sikerült, hiszen meglepetésre 4-0-ra verték a télen igencsak megerősödő Nagyigmándot. Mindkét félidőben kettőt lőttek, így a vége egy négyes lett. Koller a szünet után két percen belül duplázott, Gudmon pedig egy öngóllal mutatkozott be a Nagyigmánd csapatában.

Vértessomlói KSK–Nagyigmándi KSK 4-0 (2-0)
Oroszlány, vezette: Szeibert P. (Katona B. M., Sirokmán A.)
Vértessomlói ksk: Sztán – Szomolya (Petőcz, 78.), Németh G., Koller (Nagy B., 84.), Antalovits, Szepesi (Járóka, 48.), Batin, Kovács K., Erdei, Kovács I. (Eigner, 58.), Antal. Vezetőedző: Dupai János.
Nagyigmánd: Udvardi (Billig, 80.) – Altrichter (Viola, 45.), Hévizi, Holbik, Nagy Z. (Gyöngyösi, 70.), Járóka, Simon, Boros, Horváth D. (Czeglédi, 28.), Fehér, Gudmon. Vezetőedző: Mohácsi Antal.
Gólszerzők: Kovács (26.), Gudmon (42., öngól), Koller (63., 64.)
Jók: Kovács K., Koller M., Erdei, illetve Holbik. 

Az Oroszlány jól kezdte a tavaszt, a Zsámbék után most a Nyergesújfalut is legyőzték, ráadásul igen fölényesen. Az első félidőben csak egy volt a különbség, de a térfélcsere után Hagymási Zoltán csapatának akarata érvényesült, és végül négy találatot is lőttek abban a játékrészben. A kiütéstől sem távol álló végeredménnyel az Oroszlány növelte előnyét a Zsámbékkal szemben a második helyen, ám ők nem játszottak a hétvégén. A Nyergesújfalu pedig egyre nagyobb gödörben… 

OBSK Oroszlány–Nyergesújfalu SE 5-0 (1-0)
Oroszlány, vezette: Juhász D. (Mihályi G., Drexler D.)
Oroszlány: Boros – Győri (Mester, 75.), Soós (Ratimorszky, 78.), Bukovecz, Török (Simonka, 63.), Kuzma, Fodor, Kiss (Péter, 82.), Minárcsik, Földi (Tóth, 70.), Kelemen. Vezetőedző: Hagymási Zoltán.
Nyergesújfalu: Koller – Szoboszlai, Hajnal, Jámbor, Gimesi (Klányi, 25.), Manga, Nagy, Eberst, Szabó, Takács, Fekete (Tóth, 47.). Vezetőedző: Petres Tamás.
Gólszerzők: Fodor (24.), Kiss (68.), Kuzma (72.), Bukovecz (74.), Minárcsik (88.)
Jók: Boros, Bukovecz, Fodor, illetve Klányi, Szoboszlai.

Nem sikerült túl jól a tavasz nyitása Sárisápon. Az első félidőben nem bírtak egymással a felek, de a szünet után megélénkült az Esztergom. Előbb Látrányi, majd a 17 esztendős Klátyik mattolta a 43 éves Molnár kapust. Az Esztergom ezzel tovább folytatja remek sorozatát, és már csak egy pontra vannak a címvédő, jelenleg ötödik helyen álló Vértesszőlőstől.

Sárisápi BSE–FC Esztergom 0-2 (0-0)
Sárisáp, vezette: Fiderman M. (Lovas A. G., Komáromi N.)
Sárisáp: Molnár J. – Szenes (Fürst, 73.), Pálinkás, Jurásek Zs. (Dibusz, 80.), Góman, Zsolnay (Párkányi, 57.), Farkas, Sándor, Karcagi (Tóth A., 88.), Lohner (Szakmáry, 73.), Válent. Vezetőedző: Karcagi Pál.
Esztergom: Erős – Budavári, Cserép, Chrompota (Molnár, 84.), Szlovák, Czakó, Klátyik (Heinczinger, 75.), Dékány, Bokros (Heller, 62.), Majtényi, Látrányi. Vezetőedző: Veress Balázs.
Gólszerzők: Látrányi (56.), Klátyik (71.)
Jók: senki, illetve Czakó, Majtényi, Klátyik.

Ősszel a két csapat egy igen szoros összecsapást vívott, amit a Komárom csak 3-2-re tudott megnyerni, most viszont jóval nagyobb votl a különbség. A Komárom már az első félidőben eldöntött minden lényegi kérdést, a szünet után már csak a cserepadról beálló Kenesei tudott betalált. Solymos ismét duplázott, így növelte előnyét a góllövőlistán. A Vértesszőlős egyre messzebb kerül a dobogótól…

Komárom VSE–Vértesszőlősi SE 5-0 (4-0)
Komárom, vezette: Kolonics G. (Büki F., Varga I.)
Komárom: Rigó (Horváth, 76.) – Módi, Kovács, Szabó R., Végh T. (Kenesei, 46.), Simigla, Musitz, Kiss, Solymos, Vincze (Schiller, 46.), Katona. Vezetőedző: Bozsik Péter.
Vértesszőlős: Giber – Farkas Z. (Nádudvari, 85.), Matláry, Müller, Szappanos, Plotár, Bánhidai, Szerencse, Miksi (Éles, 81.), Hegedűs, Kocsis. Vezetőedző: Kiprich József.
Gólszerzők: Solymos (19., 42.), Simigla (21.), Szabó (45.), Kenesei (89.)
Jók: Katona, Musitz, Módi, Kovács, Simigla, illetve senki.

A Tata a múlt héten Tatabányán nyert, most pedig Komáromban léptek pályára pályaválasztóként. Eddig az albérletek elég jól bejönnek Wéber Roland fiainak, hiszen a nehéz meccsnek ígérkező Koppánymonostor ellenit is hozni tudták. Pedig a 26. percben emberhátrányban kerültek Csordás Gergő kiállítása miatt, de két perccel később már náluk volt az előny. Korcsok gyorsan lőtt még egyet még az első félidőben, ezzel pedig el is dőlt a meccs. A szünet után hiába próbálkoztak a monostoriak, nem tudták bevenni Valakovics hálóját, így a tataiak elvitték a három pontot Komáromból.

Tatai AC–Koppánymonostori SE 2-0 (2-0)
Komárom, vezette: Csejtei Cs. (Szántó R. D., Bábszki G.)
Tata: Valakovics – Csapó, Bombicz, Kun, Korcsok, Zuggó (Koronczi, 65.), Berki, Csordás D., Nagy (Molnár, 82.), Csordás G., Rába. Vezetőedző: Wéber Roland.
Koppánymonostor: Ujszászi – Grónai, Margl, Szőnyi, Bilkó (Reif, 62.), Venczel (Kovács K., 68.), Patócs, Kugler (Hegedüs, 46.), Sinkó, Dávid, Dombi. Vezetőedző: Vigh László.
Gólszerző: Korcsok (28., 39.)
Kiállítva: Csordás D. (26., Tata)
Jók: Csordás G., Bombicz, Korcsok, Kun, Zuggó illetve Bilkó, Szőnyi.

Az Ácsi Kinizsi SC–Bokod Transintertop és a Bábolnai SE–Zsámbéki SK találkozókat elhalasztották.

Ez következik
A 19. fordulóban remélhetőleg már nem halasztanak el fordulót. A Tata és az Oroszlány egymás ellen vívja a forduló rangadóját, ez mind a két félnek igen fontos összecsapás lesz. A sereghajtó Bokod a Komáromot fogadja, a Nyergesújfalu pedig otthon szeretne javítani a Bábolna ellen. A további párosítás: Koppánymonostor–Vértesszőlős, Nagyigmánd–Ács, Esztergom–Vértessomló, Kecskéd–Sárisáp.

Gólkirályok versenye
A hétvégén Mann Patrik nem játszott, ahogy a Zsámbék sem, így a duplázó Solymos Zoltán tovább növelte előnyét. Az oroszlányi Kiss beérte Véghet, így a harmadik helyen holtverseny van. A góllövőlista élmezőnye: Solymos Zoltán (25 gól), Mann Patrik (20 gól), Végh Tibor és Kiss Márk Zoltán (13 gól), Manga Zsolt (12 gól) Kiss Károly (11gól), Lakatos László Arnold, Zvér Dezső és Kiprich Dániel (9-9 gól).

Ne maradj le a kefoci híreiről! Csatlakozz hozzánk facebookon!