Eurotrade megyei II. osztály, 18. forduló

A másodosztályban mindössze három mérkőzést játszottak le, de a gólátlag így is elég kiemelkedő lett, köszönhető ez főleg Árvai Dánielnek és a Tatabányának. Történt ugyanis, hogy félidőnként kilenc gólt lőttek a Piliscsévnek, és mivel ebből kettő van, így összesen 18 találattal zárt a kék-fehér gárda. A Piliscsév erejéből egy szépítő találatra futotta. Ez volt a TFCE legnagyobb győzelme ebben a bajnokságban, és arra sem nagyon emlékszünk, hogy bárki tíz gólt szerzett volna, most Árvai Dániel ezt tette.

TFCE Tatabánya–Piliscsévi SE 18-1 (9-0)
Tatabánya, vezette: Horváth I. (Szabó G., Frank V. L.).
TFCE: Balla – Kovács (Horváth Á. A., 67.), Árvai, Pawelecz (Karap, 67.), Nagy (Németh, 55.), Megyesi, Wágner (Kocsis, 55.), Soltész, Krupánszki (Horváth M., 67.), Klausz, Farkas V. Vezetőedző: P. Nagy László.
Piliscsév: Simon L G. – Simon Á. (Varga B. L., 53.), Török, Tirpák, Morecz R., Hutera, Jámbor, Danov (Laskai, 53.), Kucsera T., Koller T., Bogárdi. Technikai vezető: Kucsera Lászlóné.
Gólszerző: Megyesi (7., 28., 39.,), Árvai (8., 10., 16., 20., 44., 54., 62., 67., 79., 90.), Klausz (17.), Farkas V. (46.), Kocsis (68., 83., 86.), illetve Török (47.).

Láttad már, hogyan rúgott 18 gólt a Tatabánya?

A két újonc találkozója már jóval szorosabb volt. Mindkét csapat az élmezőnyben szerepel, de a feljutás már messze áll tőlük. A forduló előtt a Pilismarót állt jobban a tabellán, de csak egy ponttal, így egy győzelemmel a Szomód előzhetett. A vezetést a vendégek szerezték meg, ám a szünet után Czeglédi duplázni tudott, ezzel pedig a Szomódé lett a három pont, így az övéké lett az ötödik hely.

Bar-Nul Szomódi SE–Pilismarót SC 2-1 (0-1)
Szomód, vezette: Szabó G. (Horváth I., Jámbor B.).
Szomód: Ficsur – Székely (Tóth Z. P., 46.), Bujdosó B. (Török, 78.), Szentiványi, Szili (Sándor, 83.), Gerencsér Á. D. (Fekete, 63.), Czeglédi, Metzger, Csizmadia, Lounes (Fail, 75.), Bujdosó S. Vezetőedző: Tóth János.
Pilismarót: Pintér K. – Szarka (Domak, 75.), Stefanek (Benkovits, 65.), Kneiszel (Pintér M. L., 65.), Pintér G., Csipor (Imre, 65.), Fehér (Wieszt, 82.), Visnyovszki, Schubauer, Méhes, Gerencsér G. Vezetőedző: Osvald Zsolt.
Gólszerző: Czeglédi (54., 60.), illetve Gerencsér G. (21.).

Ez a találkozó is igen szorosnak ígérkezett, hiszen a Süttő bárkit képes meglepni. A Környe egyértelműen a harmadik helyért vív, így kötelező volt a győzelem a Süttő otthonában. Az első félidőben nemigen bírtak egymással a felek, de a térfélcsere után megtört a jég. Előbb Kishonti, majd Kovács talált be, de Gebei szépített, így az utolsó percek izgalmasak voltak, ám végül nem esett több gól. Ezzel pedig a Környe értékes három ponttal értek haza.


Süttői SC–Környe SE 1-2 (0-0)
Süttő, vezette: Janovics I. (Tatár L., Frank V. L.).
Süttő: Karvalics – Nagy, Varga M., Tárai G., Tárai Á. (Buxbaum, 77.), Ölveczky, Szőke, Némedi, Gebei, Juhász, Varga Á. (Mátyás Zs., 85.). Játékos-edző: Mátyás Zsolt.
Környe: Szemeti – Tóth V., Kozár, Fábián, Mészáros, Zelenai, Sárközi (Kishonti, 62.), Erdelics (Tóth N. N., 68.), Pankotai (Szalczinger, 43.), Kovács, Békefi. Vezetőedző: Selymes Attila.
Gólszerző: Gebei (87.), illetve Kishonti (65.), Kovács (84.).

Rangadók a harmadosztályban! Összefoglalóért kattints. 

A Vértesi Erőmű SE–Etei SE mérkőzést április 4-én, a Tardosi FC–Kocs KSE találkozót május 1-jén, a Gyermely–Ászár KSE összecsapást május 9-én, a Banai KSK–Mocsa KSE meccset május 16-án rendezik. Szabadnapos: TÉG-Felsőgalla.

Ne maradj le a kefoci híreiről! Csatlakozz hozzánk facebookon!