A vezetőedzők ismét leadták a nyilatkozatokat, mutatjuk is. 

Atlasz-Geodézia Megyei I. Osztály
Vértessomlói KSK–Nagyigmándi KSK 4-0 (2-0)
Dupai János, a Vértessomló vezetőedzője: – A helyzeteinket csont nélkül használtuk ki. Mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen sima lesz a vége, úgyhogy öröm számunkra ez az eredmény.
Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője: – Gratulálok a Vértessomlónak a győzelemhez. Megérdemelték, hiszen az összes helyzetből, és még helyzet nélkül is tudtak gólokat rúgni. A játékvezető két gólunkat érvénytelenítette les címén, az ellenfél egyik góljánál pedig felülbírálva partjelzőjét megadta a gólt. De nem ezen múlt… Nincsenek győztes jellemek a csapatomban.

OBSK Oroszlány–Nyergesújfalu SE 5-0 (1-0)
Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – Szerettünk volna nagy nyomást helyezni az ellenfélre az első tizenöt percben, ami úgy gondolom, sikerült is. Már rögtön az elején két nagy ziccert is kihagytunk. Az is igaz, hogy az ellenfél is rúgott egy kapufát, valamint egy nagyot kellett védenie a kapusomnak. Utána mi is több ziccert hagytunk ki, többek között egy büntetőt is, de egy gólt is sikerült összehoznunk. A szünet után volt egy kis zavar a fejekben, pedig a helyzeteink ugyanúgy megvoltak. A második gól után az ellenfél „megadta magát”, mi pedig fizikálisan jobban bírtuk, a gólok száma önmagáért beszél.
Petres Tamás, a Nyergesújfalu vezetőedzője: – Ennyivel azért nem, de jobb volt az ellenfél. A tudásunknak nagyon kis százalékát tudtuk a pályára felvinni. Számomra érthetetlen, hogy hogy akarunk úgy futballozni, hogy nem merünk futballozni…

Olvastad már a megye egyes összefoglalót? Klikk.

Sárisápi BSE–FC Esztergom 0-2 (0-0)
Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Kilátástalan, gyenge játék. Nehéz tavaszunk lesz…
Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: – Egy alacsony színvonalú mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Remélem, ebből a győzelemből még több erőt merítenek a játékosok, és sikeres tavasz elé nézünk.

Komárom VSE–Vértesszőlősi SE 5-0 (4-0)
Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: – Hála Istennek elég hamar sikerült eldöntenünk a mérkőzést. Ebből kifolyólag a második félidővel nem is voltam megelégedve, de a lényeg az, hogy simán tudtunk nyerni ezen a hétvégén is.
Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – Reális eredmény született. Elég foghíjasan tudtunk kiállni, sok ifista is lehetőséget kapott, de ennyivel jobb a Komárom.

Tatai AC–Koppánymonostori SE 2-0 (2-0)
Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – Nagyon magabiztosan és energikusan kezdtük a mérkőzést. A kiállításunk után szinte azonnal gólt rúgtunk. Ez meg is alapozta a mérkőzés végkimenetelét. A lefújásig fegyelmezetten és okosan játszottunk, azt gondolom, megérdemelten nyertünk!
Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: – Rengeteg hiányzónk volt a mai mérkőzésen, és sajnos ezt nem bírta el a csapat. A második félidőben hiába voltunk óriási mezőnyfölényben, nem tudtunk egyenlíteni. A Tata jobb csapat annál, hogy egy félidőnyi előnyt leadjon.

Az Ácsi Kinizsi SC–Bokod Transintertop és a Bábolnai SE–Zsámbéki SK találkozókat elhalasztották.

Ne maradj le a kefoci híreiről! Csatlakozz hozzánk facebookon!