Atlasz Geodézia megyei I. osztály, 20. forduló

A Komárom hozta a kötelezőt, ezúttal a Nagyigmánd volt az áldozat. A vendégek igyekeztek masszív védekezéssel előrukkolni, ami több-kevésbé sikerült is, ám a vége így is egy hetes lett. A Komáromban először volt kezdő Kenesei Krisztián, egy dupláig jutott. Mesterhármassal zárt Kiss Károly, így ezúttal nem Solymos volt a nyerőember.

Komárom VSE-Nagyigmándi KSK 7-0 (3-0)
Komárom, vezette: Csejtei Cs. (Lovas A. G., Szántó R. D.).
Komárom: Szabó M. – Módi (Göncz, 77.), Kovács, Szabó R., Simigla, Musitz, Kiss, Solymos (Molnár A., 63.), Vincze (Schiller, 46.), Katona (Végh B., 46.), Kenesei (Végh T., 55.). Vezetőedző: Bozsik Péter.
Nagyigmánd: Halasi – Fehér, Gudmon (Altrichter, 90.), Szűcs (Sárközi, 84.), Nagy Z. (Gyöngyösi, 62.), Czeglédi, Járóka (Hévizi, 46.), Simon (Holbik, 67.), Müller, Horváth D., Boros. Vezetőedző: Mohácsi Antal.
Gólszerzők: Kenesei (17., 23.), Kiss (20., 65., 78.), Schiller (50.), Szabó (71.).
Jók: Kenesei, Kiss, Kovács, Simigla, illetve Müller, Horváth D., Gudmon.

A címvédő és a sereghajtó találkozója nem ígérkezett egyszerűnek, és nem is lett az. A pocsékul játszó Vértesszőlős egy jó tíz perces periódusnak köszönhetően kétgólos előnybe került. A Bokod aztán szépített, kapufát is lőttek, ám nem tudtak egyenlíteni. A meccs utolsó tíz percében aztán a piros lapok kerültek előtérbe, Frank játékvezető két játékost is kiállított. A Bokod így tehát hiába játszotta az év egyik legjobb meccsét, nem tudott pontot szerezni a címvédő otthonában. A hazaiaknál egy olyan kapus védett, aki öt éve nem volt pályán, ennek ellenére Kiprich Józseféké volt a győzelem.

Vértesszőlősi SE-Bokod Transintertop 2-1 (1-0)
Vértesszőlős, vezette: Frank V. L. (Hartdégen Zs., Szijártó M.).
Vértesszőlős: Ollósi – Dr. Veréb, Kiprich, Matláry, Müller (Ubornyák, 26.), Szappanos (Hegedűs, 86.), Szerencse, Plotár (Gulyás, 89.), Miksi, Bognár (Szőke, 46.), Kocsis. Vezetőedző: Kiprich József.
Bokod: Grósz – Herceg, Csizi G., Talabér (Erdős, 80.), Farkas (Kese G. Zs., 80.), Horváth Sz., Csizi I., Kese I., Babicz (Balogh R., 60.), Balogh L., Antal D. Játékos-edző: Babicz Pál.
Gólszerzők: Dr. Veréb (45.), Plotár (55.), illetve Csizi G. (68.).
Kiállítva: Csizi I. (86.), Antal D. (94.) – mindketten Bokod.
Jók: Dr. Veréb, Szerencse, illetve mindenki.



A Sárisáp és a Zsámbék évről-évre jó meccset játszik, bár az elmúlt időszakban szinte mindig a Zsámbék tudott nyerni. Az öt védővel felálló Sárisáp aztán sokáig állta a sarat a dobogós Zsámbék ellen, ám László megtörte a csendet. A térfélcsere után aztán felőrölte ellenfelét a Zsámbék, és végül egy négyes lett a vége a jól küzdő sárisápiak ellen. Ez a győzelem rendkívül fontos volt Bodó László fiainak, hiszen az Oroszlány remek formában van, és velük küzdenek a második helyért.

Sárisápi BSE-Zsámbéki SK 0-4 (0-1)
Sárisáp, vezette: Juhász D. (Katona B. M., Gabala Zs.).
Sárisáp: Grósz – Fürst (Fluxa, 46.), Szenes, Pálinkás, Jurásek Zs. (Lohner, 73.), Góman (Jantos, 78.), Farkas, Sándor, Karcagi (Szakmáry, 71.), Válent, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.
Zsámbék: Lakatos – Marticsek, Sugár, Mann (Fekete, 87.), Király (Nagy, 82.), Kósa-Szilágyi, Szabó A. (Tuba, 87.), László, Veréb, Karai (Rábl, 78.), Dávid. Technikai vezető: Bodó László.
Gólszerzők: László (33.), Szabó A. (68.), Király (72.), Kósa-Szilágyi (89.)
Jók: senki, illetve Dávid, László, Sugár, Király, Szabó A.

A két település baráti kapcsolatot ápol egymással, ennek ellenére nagy rangadó volt ez kettőjük között. Mindketten felfelé igyekeznének a tabellán, de ez most csak az egyik félnek jött össze. A több alapemberét nélkülöző Vértessomló hamar megszerezte a vezetést egy Antalovits szabadrúgással, ám a Kecskéd gyorsan egyenlíteni tudott. A második félidőben aztán Pető duplája döntötte el a három pontot, a visszatérő csatár nem sokáig szórakozott a mérkőzések eldöntésével. Ezzel a Kecskéd szépen lassan mászik fel a tabellán.

Vértessomlói KSK-Wati Kecskéd KSK 1-3 (1-1)
Vértessomló, vezette: Jurák F. (Jászberényi M., Mihályi G.).
Vértessomló: Sztán – Éliás, Németh G., Antalovits (Iváncsán, 85.), Kovács I., Batin, Einger B., Erdei, Eigner Zs. (Egri, 75.), Antal, Petőcz. Vezetőedző: Dupai János.
Kecskéd: Ténai – Tomayer Roland, Bucsi, Polyák (Kiss, 56.), Horváth Z. (Katóka, 70.), Pető, Farkas, Neukunft, Tomayer Richárd (Kuti Horváth, 88.), Tomayer Á. (Kohl, 73.), Maronga P. (Greskó, 56.). Vezetőedző: Wéber Balázs.
Gólszerzők: Antalovits (13.), illetve Maronga P. (20.), Pető (66., 93.).
Jók: senki, illetve senki.

Az Esztergom remek formában van az elmúlt hetekben, és az Ács sem tudott ellenállni ennek. Az első félidőben ugyan még nem született gól, a térfélcsere után viszont a vendégek felőrölték az ácsiakat. Három gólt is szereztek, így eldőlt a három pont sorsa, ezzel pedig Veress Balázs csapata tovább folytatja jó sorozatát.

Ácsi Kinizsi SC-FC Esztergom 0-3 (0-0)
Ács, vezette: Miráki G. (Kolonics G., Bábszki G.).
Ács: Boráros – Kovács, Füredi (Fehér, 69.), Ódor, Szalai, Sallai, Mészáros, Lakatos, Lami, Mesterházi, Zvér. Vezetőedző: Karvaj Imre.
Esztergom: Erős – Budavári, Chrompota (Cserép, 79.), Faragó, Czakó, Klátyik (Bokros, 64.), Dékány (Szlovák, 72.), Kiss (Molnár, 79.), Bugjó, Látrányi, Gyebnár. Vezetőedző: Veress Balázs.
Gólszerzők: Budavári (58.), Gyebnár (66.), Látrányi (77.).
Jók: Ódor, Sallai, Mesterházi, illetve Chrompota, Erős, Budavári.

A forduló rangadóját Bábolnán rendezték. A télen több alapemberét elveszítő Tata remek formában van, két győzelemmel és egy döntetlennel a zsebükben utaztak Bábolnára. Itt sem sokáig szórakoztak, a 30. percben megszerezték a vezetést. A szünet után aztán Kun is betalált, így egy szoros, sok helyzetet kihagyó mérkőzésen vitte el a három pontot a Tata.

Bábolnai SE-Tatai AC 0-2 (0-1)
Bábolna, vezette: Lovas A. G. (Csejtei Cs., Komáromi N.).
Bábolna: Szepesi – Simon (Bujáki, 83.), Bukovics (Vida, 72.), Tímár (Bednár, 78.), Szendi, Kalamár (Fábián, 46.), Csillag (Müller, 66.), Róth, Horváth D., Valkó M., Valkó G. Vezetőedző: Csongrádi Péter.
Tata: Valakovics – Csapó, Bombicz, Kun, Korcsok, Babér (Fekete, 83.), Nagy, Csordás G. (Tebele, 74.), Rába, Molnár, Benkő (Dácher, 55.). Vezetőedző: Wéber Roland.
Gólszerzők: Csapó (30.), Kun (75.)
Jók: Róth, Simon, Horváth D., illetve mindenki.

A Koppánymonostornak nem indul túl fényesen a tavasza, hiszen sorozatban negyedik mérkőzésüket is elveszítették. Pedig már a második percben gólt ünnepelhettek az Oroszlány otthonában, de ez nem volt elég semmire. A szünetben még csak 1-1 volt, de a térfélcsere után négy tíz percen belül hármat is lőtt Fodor, majd Minárcsik is hozta a szokásos gólját. A Koppánymonostor ugyan szépített, de Péter a meccs végén visszaállította a négygólos különbséget. Az Oroszlány ezzel tovább szárnyal, a vendégek viszont nehéz helyzetben vannak.

OBSK Oroszlány-Koppánymonostori SE 6-2 (1-1)
Oroszlány, vezette: Tóth R. (Széplábi, Szántó R. D.).
Oroszlány: Boros – Győri, Soós, Bukovecz (Ratimorszky, 65.), Fodor, Mester (Péter, 72.), Földi, Tóth, Simonka (Török, 46.), Kelemen, Minárcsik. Vezetőedző: Hagymási Zoltán.
Koppánymonostor: Zentai – Margl, Szőnyi (Tatai, 59.), Venczel, Pekler, Patócs (Kugler, 67.), Rácz, Sinkó, Hegedüs, Köllner (Grónai, 62.), Dávid. Vezetőedző: Vigh László.
Gólszerzők: Fodor (34., 50., 58., 60.), Minárcsik (64.), Péter (85.), illetve Dávid (2.), Hegedüs (61.).
Jók: Fodor, Győri, Kelemen, illetve senki.

Ne maradj le a kefoci híreiről! Csatlakozz hozzánk facebookon!