Mutatjuk, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők a hétvégi forduló után.

Komárom VSE-Nagyigmándi KSK 7-0 (3-0)
Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: – Igyekezett szervezetten védekezni ellenfelünk, mindent megtett a nagy­arányú vereség elkerüléséért. Gratulálok a csapatomnak és az ellenfélnek is a szervezett játékért.
Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője: – Ezt a mérkőzést kétféleképpen nézhetem: ha a különbséget nézem, nagy verést kaptunk, de ha azt nézem, hogy öt gólt rögzített szituáció után kaptunk, illetve hogy az ellenfél játékosai heti ötöt edzenek, és ez a munkájuk, akkor nem is lehet olyan rossz a szám íze.
Vértesszőlősi SE-Bokod Transintertop 2-1 (1-0)
Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – A csapat kilencven százaléka látta a pénteki válogatott meccset, de mi legalább nyertünk…
Babicz Pál, a Bokod játékos-edzője: – A meccs krónikájához tartozik, hogy a játékvezető a korábbiakban már részt vett egy minket és a katicákat összehasonlító okfejtésben. Az első félidőben kapufáig is helyzetekig jutottunk, majd az ellenfél a félidő végén talált egy gólt. A második játékrészben nem kaptunk meg egy büntetőt, illetve a második kapott gólunkat egy egyértelmű szabálytalanság előzte meg. Küzdöttünk tovább, majd szépítettünk, de pontot már nem sikerült szereznünk. Ennek oka, hogy két kamu kiállítással biztosították be, hogy a katicák megnyugodhassanak. A szőlősi terminátor termése két felszakadt száj, és egy háromszor vérző orr. De nagyon hálás vagyok, hogy tanúja lehettem a világ nyolcadik csodájának, mégpedig, hogy a hazaiak négyes és hatos számú játékosa végig a pályán maradhatott. Amúgy nagyon jól játszottunk…


Sárisápi BSE-Zsámbéki SK 0-4 (0-1)
Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Sokáig nem úgy tűnt, hogy ilyen csúnya lesz a vége, de a végére teljesen szétestünk. Az okokat tudom, de nem sok lehetőségem van jelenleg változtatni, így pedig azért nehéz… Sok sikert a Zsámbéknak!
Bodó László, a Zsámbék vezetőedzője: – Nagyon értékes három pontot vittünk el Sárisápról. Az eredmény nem tükrözi, hogy mennyire szoros volt a mérkőzés. 0-2-nél dőlt el a meccs, addigra talán a Sárisáp is feladta, addig viszont nagyon szervezetten futballoztak. Az én csapatomról meg annyit, hogy féltem a háromhetes kihagyástól, fogalmam sem volt, hogy mire leszünk képeseket, de az agresszivitásunk és a kitartásunk meghozta a három pontot.
Vértessomlói KSK-Wati Kecskéd KSK 1-3 (1-1)
Dupai János, a Vértessomló vezetőedzője: – Nagyon tartalékos csapatom tisztességgel helytállt.
Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: – Három pont, és más semmi. Két és fél hét bajnoki szünet után gyenge játékkal tudtunk nyerni Somlón. További sok sikert a hazai csapatnak.
Ácsi Kinizsi SC-FC Esztergom 0-3 (0-0)
Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Az eredményt túlzottnak ítélem meg. Két távoli lövés döntötte el a mérkőzést az Esztergom javára, mi pedig öt méterről sem tudtuk bepasszolgatni a két-három helyzetünket.
Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: – Megérdemelt győzelmet arattunk. Nagyon örülök, hogy ismét nem kaptunk gólt. A következő hetekben is szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Szavaztál már a forduló legjobb játékosára? Klikk.
Bábolnai SE-Tatai AC 0-2 (0-1)
Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: – Nagyon erős mezőnymunka folyt a mérkőzés során. Nagyobb helyzeteink nekünk voltak, de a ziccereket értékesíteni is kellene. Gratulálok a Tatának!
Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – Jó volt látni, hogy azok a játékosok, akik eddig epizódszerepeket kaptak, bizonyították, hogy helyük van a csapatban. Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, a második játékrészre nagyon felszívta magát ellenfelünk. De a győzelmünk megkérdőjelezhetetlen volt. Gratulálok a csapatnak. Lassan, de biztosan gyűjtögetjük a pontokat.


OBSK Oroszlány-Koppánymonostori SE 6-2 (1-1)
Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – A bemelegítésünk nem sikerült jól, ez meg is látszódott a mérkőzés első húsz percében. A harmincadik perctől játékstílust váltottunk, akkor már ki tudtunk alakítani néhány helyzetet, így egyenlítettünk. Az első félidőben a letámadásunk nagyon rosszul nézett ki, ezen próbáltunk javítani a szünet után. A második játékrészben már jól támadtunk le, és a négy perces taktikánkat ismét sikerült hoznunk, ami azt jelenti, hogy gólra gólt kell lőnünk. 5-1-nél kissé visszaálltunk, amit nem értettem, de azt kell mondjam, hogy ennyivel jobbak voltunk ellenfelünknél ma.
Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: – Nem rúgtunk az elmúlt hetekben gólt, egész héten ennek tükrében végeztük az edzéseket. Ez most rögtön a meccs elején sikerült. Ezen a szinten egy remek csapattal játszottunk. A második félidőben nagyon nagy egyéni hibákat vétettünk, ez véget vetett a mérkőzésnek a mi részünkről. Ennek ellenére megpróbáltunk focizni, több periódusban az ellenfél fölé nőttünk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen hibákat ejtsünk, főleg nem egy Oroszlány ellen.

Olvastad már a hétvégi összefoglalót a bajnokságból? Itt megteheted.