Nézzük a vezetőedzői nyilatkozatok a megyei első osztály 21. fordulójából.

Koppánymonostor–Bokod Transintertop 4-1 (1-0)

Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: – A csapatkapitányunknak, Margl Attilának kislánya született a napokban, és a csapat ezzel a győzelemmel szeretne kedveskedni neki.
Babicz Pál, a Bokod játékos-edzője: – Ahogy hallottam, a hétvégék után már egyre többen várják a sziporkáim. Sajnos elfogytak a sziporkák, elfogytak a szavak, elfogyott a csapat is, csak a vereség maradt.
Nagyigmándi KSK–Vértesszőlősi SE 0-2 (0-2)

Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője: – Az első félidőben a vendégcsapat jól használta ki a szél támogatását és a védelmünk teszetoszaságát. A második félidőben felborult a pálya, sokat tettünk azért, hogy visszajöjjünk a meccsbe, de nem sikerült. Nem akarok senkit megbántani, de kevés ilyen alattomos csapatot lehet látni a pályán, mint a mai ellenfelünk.
Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – Nagyon küzdelmes mérkőzésen megérdemelten nyertünk.


Wati Kecskéd KSK–Ácsi Kinizsi SC 2-1 (0-0)

Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: – Az első félidőben az orkán erejű széllel szemben nem játszottunk rosszul, mégsem tudtunk betalálni még büntetőből sem. A második játékrészben már a görcsös akarat volt ránk jellemző, nem a jó játék, a gólok azonban ekkor születtek. Úgy gondolom, ennél azért nagyobb különbség van a két csapat között, kár, hogy ezt most nem vittük ki a pályára.
Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Minden elismerésem a csapaté, hogy ilyen szoros és küzdelmes mérkőzést játszottunk a jobb erőkből álló Kecskéddel. Mivel az összeállításunk nem a legideálisabb volt.
Zsámbéki SK–Vértessomlói KSK 7-0 (6-0)

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: – Az első félidő nagyon rendben volt. Ötletesen, gólratörően futballozunk. A második már sajnos nem így nézett ki, de nem vagyok tőle szomorú.
Dupai János, a Vértessomló vezetőedzője: – A jobbik csapat győzött, nem történt meglepetés. Az ellenfélnek az első félidőben minden bejött.
Nyergesújfalu SE–Sárisápi BSE 1-2 (0-1)

Petres Tamás, a Nyergesújfalu vezetőedzője: – Sajnos megint ugyanaz van. Sok gólhelyzetet alakítunk ki, egyéni hibákból pedig gólokat kapunk. Jobban játszottunk, mégis kikaptunk.
Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Három nap alatt második meccsünk, nem volt ez így egyszerű… Ma a végére csak a szívünk vitt előre, a lábak ólomként mozogtak. Hogy így is nyertünk annak felettébb örülök, ezt a hozzáállást várom el a srácoktól és gratulálok a hat pont megszerzéséhez.
OBSK Oroszlány–Bábolnai SE 3-1 (1-0)

Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – Nagyon gyengén futballoztunk. A második félidőben ezt még tudtuk fokozni, akkor is bátortalanul, kevés futással és párharccal játszottunk, ellenfelünk pedig hozta azt a játékát, amit megszoktunk tőlük. Az egyenlítő találatuk után mezőnyfölényben is voltak. Helyzet nélkül sikerült végül a mérkőzést megnyernünk. A legfontosabb három pont…
Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: – Dicséret a csapatomnak, főleg a második félidei játékért. Azt gondolom, egy dobogós otthonában jól játszottunk, talán még domináltunk is, de sajnos a mérkőzést gólra játsszák…

Elmaradt mérkőzéseken:
Vértesszőlősi SE–Ácsi Kinizsi SC 7-1 (1-0)

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – A Bokod elleni meccshez képest nagyon sokat léptünk előre. Gratulálok a csapatomnak.
Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Az összeállítási gondokkal küszködő Ácsot simán győzte le a Vértesszőlős.
Wati Kecskéd KSK–Sárisápi BSE 1-2 (0-0)

Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: – Pontosan nem tudjuk, hogy Jézus Krisztus meddig szenvedett a kereszten, de az biztos, hogy mi a pályán kilencven percig. Tudtuk, hogy mik a Sárisáp gyenge pontjai, és ennek ellenére nem ezeket próbáltuk kihasználni. Így nem lehetett más a végeredmény.
Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Két hazai fiaskó után bravúros győzelmünk kulcsa a jó védekezésünk volt, ráadásként jól használtuk ki helyzeteinket.