Igen izgalmas hétvége vár ránk a harmadosztályban. Szombaton a Kisbér a Dunaalmást fogadja, itt két jó formában lévő csapat fog csatázni. Vasárnap a sereghajtó Réde fogadja a Bakonysárkányt, ez egyértelműbbnek tűnik. A Szákszend és a Bakonyszombathely csatája háromesélyes. Az igazán nagy rangadó a Naszály-Császár összecsapás lesz, ami akár a bajnoki címről is dönthet. A Naszály jelenleg négy ponttal előzi a Császárt, ami egy vendég győzelemmel egyre csökkenhet. A Várgesztes-Dad összecsapás is jónak ígérkezik. A Kisigmánd hazai pályán látja vendégül az Almásfüzitőt. Északon szombaton két találkozó is lesz. A Baj a Ceferino ellen húzná be a három pontot. A Szárliget és a Lábatlan párharca is érdekes lehet, hiszen a gólarányon kívül mindenben ugyanúgy áll a két csapat, ráadásul a dobogóért harcolnak. Vasárnap aztán a Bajna az Epöllel vívhat jó meccset, a Tokod pedig az Annavölggyel. A forduló rangadója a második és az első csatája, azaz a Dunaszentmiklós-Bajót párharc. A címvédő négy ponttal áll a miklósiak előtt, ami mint tudjuk, nem életbiztosítás.


 

M&M Megyei III. osztály, Dél, 22. forduló
Április 7, szombat, 15:30 Kisbéri SSE-D.M.A.C. Dunaalmás.
Április 8, vasárnap, 15:30 Réde KSE-Bakonysárkányi SE, Szákszendi SE-Bakonyszombathely KSE, Weldtech Naszály SE-Császári SE, Gesztesi SE-Dad KSE, Kisigmándi KSK-Almásfüzitő SC.

M&M Megyei III. osztály, Észak, 18. forduló
Április 7, szombat, 15:30
Baj KSE-Ceferino Roma Csapat, Szárligeti SE-Lábatlani ESE.
Április 8, vasárnap, 15:30 Csolnoki SZSE-TABAK, Bajnai SE-Epöl-Máriahalom, Tokod SE-Annavölgyi BSE, Dunaszentmiklósi SE-Bajóti Szikra SE, Vértestolnai TE-Héreg FC.