Megyei III. osztály, Északi csoport, 18. forduló
A Baj hozta a kötelezőt, magabiztosan tudták legyűrni a Ceferinot. A hazaiak mindkét félidőben három-három gólt szereztek, így nem volt sokáig kérdés a három pont sorsa, ezzel pedig kissé kozmetikázta hibáját a Baj.

Baj KSE–Ceferino Roma Csapat 6-0 (3-0)
Baj, vezette: Dávid R. (Marosi M., Kovács M.).
Baj: Nagy – Godina, Hocza, Tobik, Beigelbeck (Bugyi, 75.), Bujdos, Túri, Somogyi (Megtért, 75.), Németh, Kovács B. (Lázár, 53.), Kutak. Vezetőedző: Zombori Zoltán. Ceferino: Erdélyi – Sárközi József (Cauxeiro B., 70.), Sárközi D., Egri (Dósai, 31.), Kovács II. János, Oyedeji, Bujka J. (Sipos, 70.), Móra, Kovács I. János, Farkas, Eichenwalder. Vezetőedző: Cauxeiro Carlos Miguel.
Gólszerző: Somogyi (31., 37.), Tobik (44.), Kutak (56.), Lázár (86.), Godina (89.).

Nagy rangadót rendeztek Szárligeten, hiszen mindkét csapat a dobogóért harcol. A Lábatlan a múlt héten már nyert egy ilyet, és ez akkora lendületet adott nekik, hogy ez most is sikerült. Pozsonyi  a 17. percben megszerezte a vezetést, majd Mikulinczki kiállításával emberhátrányba került a Szárliget. A térfélcsere után aztán az emberhátrányban játszó Szárliget egyenlíteni tudott, és sokáig úgy tűnt, hogy bravúrt mutatnak be. A Lábatlan azonban a találkozó végén megemberelte magát, és Budaházi valamint Tenki is gólt szerzett, így percek alatt eldőlt a három pont sorsa. Ezzel a Lábatlan a harmadik helyen áll jelenleg.

Szárligeti SE–Lábatlani ESE 1-3 (0-1)
Szárliget, vezette: Szűcs S. (Mohos K., Kiszi L.).
Szárliget: Farkas Z. M. – Farkas D. (Pozsonyi Á. J., 60.), Ungvári, Maróti (Bolla D., 46.), Bányai, Szabó M., Mikulinczki, Szabó R. (Mikulinszki, 85.), Nagy, Bódis, Bolla K. Vezetőedző: Mezei Ferenc. Lábatlan: Török – Juhász, Németh (Balogh, 70.), Dudás, Ladányi, Tenki Roland, Budaházi, Ollé (Nagy, 92.), Lengyel, Gyalogos, Pozsonyi Z. Technikai vezető: Balla László József.
Gólszerző: Bolla K. (57.), illetve Pozsonyi Z. (17.), Budaházi (89.), Tenki Roland (92.).
Kiállítva: Mikulinczki (29.).

Tovább folytatja remek formáját az Epöl, sorozatban harmadik meccsét nyerte meg. Ezúttal a szomszédos Bajnához látogattak. Bauer már a kilencedik percre megszerezte a vezetést, ám a szünet előtt Horváth egalizált, így a döntés a második félidőre maradt. Nem sokáig cicózott a vendég csapat, Lénárt gyorsan visszavette a vezetést. Imre aztán a meccs utolsó tíz percében meglőtte a mindent eldöntő gólt, ezzel pedig a Lábatlan tovább szárnyal.

Bajnai SE–Epöl-Máriahalom 1-3 (1-1)
Bajna, vezette: Drexler D. (Pluhár M. M., Kovács M.).
Bajna: Kovács A. – Győri, Varga L. B., Marsi (Kelemen, 46.), Kondár, Witzenleiter, Pásztor, Hagymási, Pongrácz, Rácz (Flórián, 67.), Horváth. Epöl-Máriahalom: Bábszki – Barina (Tóth, 59.), Fluxa, Genszki, Imre T., Somogyi, Sasvári, Balogh, Lénárt P., Bauer, Imre J. (Matkó, 86.).
Gólszerző: Horváth (44.), illetve Bauer (9.), Lénárt P. (49.), Imre T. (84.).

A Csolnok is hozta a kötelezőt, így tovább harcolhat a dobogóért. Az első félidő igen szenvedős volt, hiszen nem esett gól, azonban a Csolnok növelni tudta a fordulatszámot. Előbb tíz perc alatt két gólt szereztek, majd a meccs végén pár perc alatt újabb kettőt, amivel el is döntötték a három pont sorsát.

Csolnoki SZSE–TABAK 4-0 (0-0)
Csolnok, vezette: Szabó G. M. (Schüller Zs., Bartl Z.).
Csolnok: Tóth – Bulfán, Parti, Varga (Cserepes, 46.), Farkas A., Kovács, Farkas G. (Gál, 78.), Hering, Binder, Nagy, Vörös D. Z. Vezetőedző: Vigh Attila. TABAK: Farkas P. I. – Szabó F. (Kása, 60.), Fehér (Zima, 75.), Felföldi G., Békési Á. (Boldizsár, 60.), Kara L., Vágási, Felföldi B. (Labancz, 70.), Kara K. (Mohácsi, 85.), Viszolai, Felföldi Á. K. Játékos-edző: Szabó Ferenc.
Gólszerző: Bulfán (61.), Farkas A. (68., 90.), Vörös D. Z. (88.).

A bajnoki rangadó! A második helyezett Dunaszentmiklós fogadta a listavezető és egyben címvédő Bajótot. Az ősszel a Bajót nyert, most azonban visszavágtak a hazaiak. Előbb Schmidt volt eredményes, majd a térfélcsere után Kerekes is ünnepelhetett. A találkozó végén aztán a Bajót megkapta harmadik gólját is, így a Dunaszentmiklós magabiztos győzelmet aratott. Ezzel pedig a két csapat között mindössze egy pont a különbség a Bajót számára, és mivel mindketten ugyanannyit játszottak, minden nyitott.

Dunaszentmiklósi SE–Bajóti Szikra SE 3-0 (1-0)
Dunaszentmiklós, vezette: Németh R. (Dávid R., Kovács Zs.).
Dunaszentmiklós: Bakos – Búzer, Dinga (Takács G., 64.), Schlepp (Takács K., 85.), Schmidt M. (Sós, 89.), Schmidt N. (Gurgulits, 57.), Schmidt D. Z., Stodola, Kerekes (Apagyi, 84.), Sasvári, Németh T. J. Technikai vezető: Nágel Imre. Bajót: Juhász D. – Kaptás, Kocsis, Prskó, Varga L. (Kovács P., 54.), Rácz, Aradi, Gách (Csökmei, 82.), Galba, Teiter, Juhász I. Tamás (Kecskés, 57.). Technikai vezető: Dudás Júlia.
Gólszerző: Schmidt M. (38.), Kerekes (50.), Apagyi (88.).

A Tokod sem sokáig szórakozott a kötelező mérkőzés hozásával. Az első félidőben már négy gólt volt az előny, bár úgy, hogy a 37. percben még csak egy volt a különbség. A térfélcsere után aztán jött még kettő a széteső Annavölgy ellen, így a hat gól magáért beszél. Ezzal az Annavölgy továbbra is csak egy győzelemmel áll…

Tokod SE–Annavölgyi BSE 6-0 (4-0)
Tokod, vezette: Kolozsi P. (Lovas G., Petrik A.).
Tokod: Tóth L. – Gál (Varga, 46.), Robotka, Tóth M. K., Teperics K. Zs. (Horváth I. Richárd, 46.), Szőke, Bartl (Cauxeiro, 46.), Horváth II. Richárd, Nagy (Szépvölgyi, 46.), Borsi, Hőgyes. Vezetőedző: Kiss László. Annavölgy: Kerekes – Ferenczi, Kolompár, Turcsán, Kőrösi, Turi (Németh I. B., 63.), Bankó (Veres, 60.), Pulai, Szegvári, Ferenczy I., Tóth A.
Gólszerző: Nagy (12.), Szőke (38., 45.), Bartl (44.), Cauxeiro (59.), Horváth I. Richárd (74.).

A Vértestolna is hozta a fontos három pontot. 21 perc alatt már háromgólos előnyben voltak a tolnaiak, így gyorsan el is döntötték a három pont sorsát. Ezt követően egy hosszú csend következett, majd a találkozó utolsó percében mindkét gárda betalált egy-egy alkalommal, amivel maradt a három gólos különbség.
Vértestolnai TE–Héreg FC 4-1 (3-0)
Vértestolna, vezette: Bankó I. (Füleki M., Balázs B.).
Vértestolna: Barassó – Szöllősi, Pálinkás, Laczi, Pruzsina, Enyedi (Ladányi, 77.), Goldschmidt T., Ujkuti (Erdős, 65.), Kun, Bárányos, Miklos. Héreg: Bodnár – Beck, Németh, Gyuricza, Nemes, Piti, Tráj, Forgó, Szeleczky, Háder, Pisla. Technikai vezető: Vörös Balázs.
Gólszerző: Goldschmidt T. (11.), Laczi (17.), Pálinkás (21.), Bárányos (89.), illetve Piti (81.).