A 24. forduló után ismét nyilatkoztak a vezetőedzők, és volt egy-két érdekesebb mondat is közöttük. Mutatjuk: 

Vértesszőlősi SE-Zsámbéki SK 0-2 (0-2)

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – Gratulálok a csapatomnak, csúsztak-másztak az egész meccsen.
Bodó László, a Zsámbék vezetőedzője: – A több sebből vérző Szőlőst tudtuk legyőzni egy nagyon fontos meccsen. A játék nem tetszett, a pozitívum az volt, hogy megint kapott gól nélkül hoztunk le egy mérkőzést. Óriási fölényben futballoztunk végig.

Komárom VSE-Nyergesújfalu SE 13-1 (6-1)

Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: – A múlt heti, botrányos pályán lejátszott rúgd és fuss játékunk után üdítő volt egy jól előkészített talajon passzolós focit játszani. Ezúttal a gólok is megjöttek, sikerült visszazökkennünk a korábbi kerékvágásba.
Petres Tamás, a Nyergesújfalu vezetőedzője: – Szörnyű ezt átélni, de tudtuk, hogy benne van egy ilyen vereség. Egyrészt azért, mert a Komárom minden tekintetben kiemelkedik a mezőnyből, mi pedig rendkívül tartalékosan álltunk ki. Két ifista ült a padon. Mindent megtettünk a magunk módján. Nekünk nem őket kell megverni…

Bokod Transintertop-Wati Kecskéd KSK 0-14 (0-6)

Babicz Pál, a Bokod játékos-edzője: – A második félidőt kilenc emberrel játszottuk végig, ahhoz képest még az eredmény hízelgő is. Úgyhogy itt be is fejezem a mondókámat. Reméljük, nem tört el Csízi Gábor keze, bár több, mint valószínű. Jobbulást kívánunk neki.
Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: – Gratulálok a csapatomnak, köszönet a hazaiaknak, hogy sportszerűen végigjátszották a mérkőzést. További kitartást kívánok Babicz Pál kollégámnak a bajnokság hátralevő részére.

Nagyigmándi KSK-FC Esztergom 0-2 (0-2)

Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője: – Az első félidőben leginkább mezőnyben folyt a játék, de a kapu előtt határozottabbak voltak a vendégek, így megérdemelten szereztek vezetést. A kiállítás után tíz emberrel is jobban játszottunk, azonban a két kapufánál és a két kihagyott ziccernél a szerencse sem állt mellénk.
Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: – Első félidei hatékonyabb játékunknak köszönhetően sikerült olyan előnyre szert tenni, amivel a második félidőben már – annak ellenére, hogy a hazaiak nagy erőket mozgósítottak – sikerült elhozni a három pontot.

Olvastad már a hétvégi összefoglalót a megyei első osztályból? Ha nem, kattints!

Sárisápi BSE-Bábolnai SE 1-1 (0-0)

Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – A mérkőzésen a Bábolna akarata érvényesült, szünetben szerkezetet váltottunk, de sajnos nem tudtuk megtartani a vezetésünket. Így reális döntetlen született.
Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: – A mérkőzés folyamán mezőnyfölényben játszottunk, nagyon sokat birtokoltuk a labdát, meg- volt a csapatban a győzni akarás, az alázat. Azt gondolom, a folytatásban ennek majd lesz eredménye.

 

Vértessomlói KSK-OBSK Oroszlány 0-2 (0-0)

Dupai János, a Vértessomló vezetőedzője: – A csapatom az idén most játszott legjobban. Azt gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget, de gólra játsszák a focit… A csapatomnak gratulálok.
Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – Szerintem a nézők nagyon élvezték a mérkőzést, mert rengeteg hazai gólhelyzetet láthattak. Ha az első félidőben minimum hárommal vezetnek, nem szólhattunk volna egy szót sem. Mi úgy néztünk ki, mintha egy wellness-szállodában ülnénk, de mi a kispadon ezt nem élveztük. Jól játszott az ellenfelünk, de a focit gólokra játsszák, nekünk pedig sikerült betalálnunk. Gratulálok az ellenfél játékosainak, a csapatomnak pedig remélem lejárt a hosszú hétvégéje.

Ácsi Kinizsi SC-Tatai AC 1-5 (0-2)

Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Hetven percig, amíg bírtuk, addig partiban voltunk a Tatával. Elfogytunk ebben a nagy melegben…
Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Nem volt könnyű mérkőzés, de úgy érzem, megérdemeltük!

Van egy ötszázasod? Támogasd a weboldalunkat, nekünk hatalmas segítség. Mutatjuk a részleteket!