Kispestről indult, de hiába az NB I varázsa, az élvonal miliője, a nagy áttörés valahogy elmaradt. A Bp. Honvéd mellett futballozott Felcsúton, Siófokon, Egerben, Rákospalotán, Rákoscsabán, Dorogon és Jászberényben is Bojtor László, aki a télen másodszor lett a Vecsés labdarúgója hosszú, kitörölhetetlen hónapok után.


– Életveszélyben volt?
– Ha konkrét választ akar hallani, akkor igen – mondta Bojtor László, a Vecsés 32 esztendős labdarúgója. – Sajnos volt egy vérrög a hasamban. Valószínűleg ütés által keletkezett, de biztosan nem tudták megmondani, egyszerűen nincs rá válasz. Hasi fájdalomra és lázra panaszkodva mentem orvoshoz, azt hittem, influenza, de nem. Már egy hete benn feküdtem a kórházban, és folyamatosan ment fel a lázam. Elküldtek CT-vizsgálatra, és akkor mondták meg, hogy a vérrög okozza a tüneteimet.
– Volt ideje megijedni? 
– Amennyiben a vérrög továbbhalad, akkor tüdőembóliát kapok, úgyhogy mindennel kellett számolni, de amint megtudtam, utánanéztem, megérdeklődtem, mi és mivel jár, de megmondom őszintén, nem nagyon foglalkoztam ezzel. Örültem annak, hogy mindez kiderült, és csak az járt a fejemben, most már gyógyuljak meg, épüljek fel és minden megy tovább.

Az interjút a fociakobon.cafeblog.hu készítette, a beszélgetés további részét ITT lehet elolvasni.