Az első forduló után is hozzuk a vezetőedzők nyilatkozatait. A hétvégi forduló összefoglalóját ITT tudod elolvasni.  

Ácsi Kinizsi SC–FC Esztergom 3–7 (0–5)

Nagy László: „Először is teljesen megérdemelten nyert az Esztergom, gratulálunk nekik. Köszönetet kell mondanom a mérkőzésen kint lévő ácsi szurkolóknak, hogy elfogadták a fiatalos csapat lelkesedését, küzdését. Látni kell, hogy együttesünknek nagyon sokat kell játszania ahhoz, hogy a rutint és a tudást felvegyék. Teljes mellszélességgel a türelem mellett tettük le a voksunkat, hogy fejlődni tudjanak.”
Szivák Krisztián: „Megérdemelt győzelmet arattunk a lelkes hazai csapat felett. Az utolsó húsz percben a koncentráció kissé alábbhagyott.”

Sárisápi BSE–Wati Kecskéd KSK 4–1 (3–0)

Karcagi Pál: „Remek első félidőt produkáltunk, a másodikban már kiegyenlített játék volt. Gratulálok a srácoknak a jó kezdéshez, a továbbiakban sok sikert kívánok a kecskédieknek!”
Linczmaier László: „A mai mérkőzésen a Sárisáp minden tekintetben fölénk nőtt, gratulálok nekik.”Koppánymonostori SE–Vértesszőlősi SE 5–1 (2–0)

Vigh László: „Örülök a győzelemnek. Hét hétig keményen dolgoztunk, hogy az első mérkőzés így sikerüljön. Természetesen voltak hibák, amiket szeretnénk kijavítani, és immár a következő mérkőzésre koncentrálunk.”
Kiprich József: „Még nagyon látszik a csapaton, hogy nem vagyunk összeszokva, számos új ember érkezett. Ennek ellenére ilyen arányban is megérdemelt a Koppánymonostor győzelme.”

Nagyigmándi KSK–Bábolnai SE 2–4 (1–3)

Mohácsi Antal: „Az első tíz percben rúgattunk két gólt az ellenféllel, ami meghatározta az egész mérkőzés alakulását. Utána hiába voltak lehetőségeink, ziccereink, sajnos nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Az ellenfelünk jól ölte a játékot, gratulálok a vendégeknek.”
Józsa Péter: „Jól kezdtünk, és kétgólos előnyre tudtunk szert tenni, ami egy picit minket zavart meg. Szépítettek a hazaiak, de a nehéz pillanatokat úgy éltük át, hogy sikerült újra gólt szereznünk. Egy küzdelmes, hajtós mérkőzés volt kemény összecsapásokkal. Sikerült egy-két jó kontrát vezetnünk, ezzel megnyertük a meccset. Azt gondolom, hogy a játék és a helyzetek alapján megérdemelten győztünk.

Tatai AC–Tatabányai SC 0–2 (0–1)

Kele Zoltán: „Nem mi voltunk a találkozó esélyesei, de próbáltuk megnehezíteni a csapat dolgát. Sikerült is, amíg meg nem történt a – szerintem jogtalan – kiállítás. Ez megpecsételte a dolgunkat. Nem tudunk még egy ilyen kaliberű csapat ellen ennyit emberhátrányban játszani. Voltak lehetőségeink, de a Tatabánya dominált inkább. Gratulálok nekik, ha nem lettünk volna emberhátrányba, vélhetően akkor is nyertek volna. Sokat kell dolgoznunk, nemcsak fizikálisan, de mentálisan is. Büszke vagyok a fiúkra!”
P. Nagy László: „Nem játszottunk jól, egyetlen pozitívum, hogy győzni tudtunk. Reméljük, hogy lesz ennél jobb is.”Vértessomlói KSK–OBSK Oroszlány 1–5 (1–2)

Dupai János: „Sajnos azt mondhatom, hogy nem történt meglepetés. Az egyéni hibák ismételten jöttek, ezekből kaptuk a gólokat. Megérdemelten nyert – főleg a második félidőben nyújtottak alapján – az Oroszlány.”
Sebestyén Ferenc: „Remekül kezdtük a mérkőzést, jókor rúgtunk gólokat, viszont védekezésben voltak hibáink. Jól jöttünk ki a fordulópontokból, a vége egy nagyobb arányú győzelem lett.”

Nyergesújfalu SE–Zsámbéki SK 0–0

Jánosi Dániel: „Úgy érzem, hogy két pontot veszítettünk. Több nagyobb helyzetünk volt, de ma sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani. Gratulálok a kollégámnak, és sok sikert kívánok a Zsámbék csapatának.”
Bodó László: „Lenne mit mondanom, de a klub érdekében inkább nem teszem… Nem a meccsről van szó.”