A harmadosztályban is a második forduló vár ránk.

A bajnokesélyes Naszály a múlt heti pofon után a Dadot fogadja majd. A Kisbér is, a Csém is 3-2-es vereséget szenvedett az első fordulóban, most javíthatnak. A Bakonysárkány helyi rangadót vív a Bakonyszombathellyel, a hazaiaknak ez lesz a bemutatkozása. A Kisigmánd és a Réde is kikapott az első körben, így nem lehet más céljuk, mint az első győzelem megszerzése. A forduló rangadója az Almásfüzitő–Dunaalmás lehet.
A Dunaalmás meglepetésre kiütötte a nyitányon a Naszályt, az Almásfüzitő is magabiztosan nyert, szóval parádés találkozó lehet. Északon a Lábatlan is bemutatkozik már, a TABAK csapatát fogadja. Tardosra a Bajna utazik, míg a Csolnok az Annavölgyet látja vendégül. A csolnokiak kiütéssel kezdték a szezont, és nincs kizárva, hogy az annavölgyiekre is ez a sors vár. A Dunaszentmiklós az előző szezonban hiába remekelt, ezt a szezont vereséggel kezdte, most Epölön szeretne javítani, de nem lesz egyszerű dolga. Csakúgy, mint a Tokodnak, akik a Héreg-Vértestolna csapatát fogadja. A tokodiak nagy győzelemmel kezdtek, a vendégek pedig döntetlennel. A Baj–Szárliget is jól hangzik, a Szárliget sem játszott még ebben a szezonban.

M&M, Megyei III. osztály, Dél, 2. forduló
Augusztus 26, vasárnap, 17:30
Weldtech-Naszály SE–Dad KSE, Kisbéri SSE–Csémi SE, Bakonysárkányi SE–Bakonyszombathely KSE, Kisigmándi KSK–Réde KSE, Almásfüzitői SC–D.M.A.C. Dunaalmás.
M&M, Megyei III. osztály, Észak, 2. forduló
Lábatlani ESE–TABAK, Tardosi FC–Bajnai SE, Csolnoki SZSE–Annavölgyi BSE, Epöl-Máriahalom–Dunaszentmiklósi SE, Tokod SE–Héreg-Vértestolna, Baj KSE–Szárligeti SE.