Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak a vezetőedzők a 3. forduló után. A hétvége összefoglalóját ITT lehet elolvasni. 

Ácsi Kinizsi SC–Vértesszőlősi SE 1-2 (0-2)

Nagy László: – Ez egy olyan meccs volt, ahol majdnem megízleltük a siker ízét, de az továbbra is várat magára. Az első félidő a vendégeké volt, a második a miénk.
Ubornyák Attila technikai vezető: – Egy megnyert mérkőzést tettünk magunknak nehézzé, fegyelmezettségeinknek ára lehet a jövőben. A házi feladat teljesítve, ezzel a győzelemmel kívánunk Kiprich Józsefnek minden jót.

Sárisápi BSE–Bábolnai SE 5-1 (3-0)

Karcagi Pál: – Jó első félidő után a második megint gyenge volt. De nyertünk, így nem maradt más, mint megköszönni a játékosaimnak a remek rajtot. Megyünk tovább…
Józsa Péter: – Nehéz bármi pozitívat mondani. Az tény, hogy van jó néhány hiányzónk, eléggé felforgatott csapattal kellett kiállnunk. Gyakorlatilag az ellenfél szerencsére csak ötöt rúgott be. Nem tudtuk megnehezíteni sem a dolgukat. Nagy egyéni hibák előzték meg a kapott góljainkat.



Koppánymonostori SE–Tatai AC 3-0 (0-0)

Vigh László: – Az első félidőben nem volt ritmusa a játékunknak, de ez az ellenfelet is dicséri. A szünet után aztán ritmust váltottunk, volt lendületünk és területünk. Erőben az ellenfél fölé tudtunk kerekedni és rengetek helyzetet tudtunk kialakítani.
Kele Zoltán: – Az első félidőben nagyon biztatóan mozgott a csapat, aztán a szünet után talán kicsit el is fáradtunk. Nem jött a gól, az ellenfélnél pedig van egy olyan játékos, akiről mindig bepattan a labda. Örültem volna egy döntetlennek. Minél hátrébb szorulunk, annál kevésbé segít minket a játékvezető. Sokat kell még fejlődnünk.

Nagyigmándi KSK–OBSK Oroszlány 2-4 (0-3)

Mohácsi Antal: – Az első félidőben megérdemelten vezettek három góllal a vendégek. Két gólt is szögletből kaptunk, pedig készültünk rá. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, azt meg is nyertük, de összességében ennyivel jobb volt az Oroszlány.
Sebestyén Ferenc: – Gratulálok a győzelemhez, amit Kiss Márknak és a családjának ajánlunk, hiszen apuka lett. Rengeteg hiányérzetem van, ki kellett volna végeznünk az ellenfelet az első félidőben. Ehelyett felhoztuk őket… Ha nyolcat lehet rúgni, akkor nyolcat kell rúgni. Sokkal jobb arányban kell értékesítenünk a helyzeteinket. Értékelhetetlen volt a második félidei játékunk.

Vértessomlói KSK–Nyergesújfalu SE 1-3 (0-0)

Dupai János: – Az első félidőben még mi domináltunk, és emberelőnybe is kerültünk. Azt gondoltam, hogy ez dönt, de a szünet után mintha minket zavart volna meg. Nem éreztem a győzni akarást, az ellenfél pedig szép gólokat rúgott. Úgy néz ki, hogy egymás után két meccsen nem tudtunk jól játszani.
Jánosi Dániel: – Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Büszke vagyok a srácokra, hiszen hetven percet emberhátrányban futballozva, nagyszerű teljesítményt nyújtva szereztük meg a három pontot. Ez az a játék, hozzáállás, amit látni szeretnék. Ezúton kívánok jobbulást a súlyos sérülést szenvedő Szabó Ákosnak.

FC Esztergom–Wati Kecskéd KSK 5-2 (2-0)

Szivák Krisztián: – Az eredmény kissé túlzó, a Kecskédnek is komoly lehetőségei adódtak a mérkőzésen, de a kapu előtt mi koncentráltunk jobban.
Linczmaier László: – Fura, de több helyzetünk volt, mint a hazaiaknak. Két kapufát is lőttünk. Ennek ellenére megérdemelt a győzelmük, hiszen rutinosak, kihasználták a helyzeteiket, tudatosabban játszottak. Gratulálok nekik!