Izgalmas játéknap előtt vagyunk a megyei első osztályban. A forduló rangadója mindenképpen az Oroszlány–Koppánymonostor csata lehet, hiszen mindkét gárda három-három győzelemmel áll. Az Oroszlány az előző szezonban is jó volt, a Koppánymonostor pedig folyamatosan fejlődik. A tét nem kicsi, hiszen csak egyik csapat maradhat hibátlan, de igazán háromesélyes ez a párharc. Csakúgy, mint a másik rangadó, a Nyergesújfalu–Tatabánya. Jelenleg két pont van a két csapat között a kék-fehérek javára, hiszen a Tatabányának egy vereség is becsúszott, de a vasárnap esti rangadót magabiztosan nyerték a Zsámbék ellen. A Nyergesújfalu ellen nemrégiben már játszottak, méghozzá a kupában, akkor 1–1-es döntetlennel ért véget az összecsapás, és csak a büntetők miatt mehetett tovább a TSC. Most a Nyerges visszavágásra készül.
Még győzelem nélkül áll az előző szezon ezüstérmese, a Zsámbék, és nincsenek könnyű helyzetben. Hétvégén a Nagyigmándot fogadják. A vendégek eddig három pontot gyűjtöttek, míg a Zsámbék csak egyet, így igazán forró lehet ez a párharc. Tavaly viszont a Zsámbék mindkét alkalommal elverte a Nagyigmándot. A Vértessomló a szintén hibátlan Esztergomot fogadja. Szivák Krisztián egyesülete eddig mindhárom meccsét megnyerte, míg a Vértessomló csak egyet tudott. A találkozó esélyese kimondottan az Esztergom, de láthattuk, hogy a Vértessomló tud meglepetéseket okozni. A pont nélkül álló Tata a Sárisápot fogadja majd. Azt a Sárisápot, amely vezeti a tabellát, hiszen ahhoz a négy csapathoz tartozik, amely mind a három mérkőzését megnyerte. A Sárisáp nem csak a bajnokságban, de a Magyar Kupában érdekelt, így két frontra kell koncentrálniuk, de a Tata ellen mindenképpen győzni szeretnének. Az előző szezonban mindkét mérkőzésen döntetlent játszottak, ami sokat elárul.
A Vértesszőlős az előző fordulóban megszerezte első győzelmét, most a másodikra készülnek a Kecskéd ellen. A kecskédiek szintén három ponttal állnak, így elég jó meccs várható, és a tét is nagy. A kérdés, hogy melyik gárda meg indul felfelé. Mindkét csapatnál új edző tevékenykedik, Linczmaier László nyáron tért vissza Kecskédre, míg Kiprich József nemrégiben távozott csak Vértesszőlősről. A Bábolna és az Ács szomszédvári rangadót vív majd egymással. Az ősz egyik gárdának sem indult igazán jól, hiszen a Bábolna egy győzelemmel áll, míg az Ács eddig pontot sem szerzett. Mindkét csapatnál voltak változások a keretben és a kispadon is, de talán az ácsiaknál ez számottevőbb. Ettől függetlenül ez az összecsapás mindig fokozott érdeklődéssel bír, így érdemes kilátogatni a közelben élőknek. Az tehát biztos, hogy a forduló előtt négy hibátlan csapatból maximum három maradhat vasárnap estére, valamint az is kérdés, hogy a két nulla pontos gárdából mennyi marad.Atlasz Geodézia, Megyei I. osztály, 4. forduló
Szeptember 9., vasárnap, 16.30
Vértessomlói KSK–FC Esztergom
Dupai János, a Vértessomló vezetőedzője: – Most nem mi vagyunk a meccs esélyesei, az Esztergom jól kezdte a szezont, mi pedig elég kétarcúak vagyunk. Hol jobbak, hol kevésbé. Jó lenne, ha most a jobbik arcunkat tudnánk mutatni, és megnehezíteni az Esztergom dolgát.
Nyergesújfalu SE–Tatabánya SC
Jánosi Dániel, a Nyergesújfalu vezetőedzője: – Alakuló, formálódó csapatomat sok sérülés és betegség hátráltatta a héten, de bízom abban, hogy akik pályára lépnek, hasonló hozzáállást és játékot fognak nyújtani, mint amit a múlt fordulóban láthattam. A bajnoki címre esélyes csapat ellen máshogy nem lehet esélyünk.
Zsámbéki SK–Nagyigmándi KSK
Bodó László, a Zsámbék vezetőedzője: – Kíváncsian várom a hétvégét, mert most elég kemény napokon van túl a csapat. Remélem, hogy mindenki rendet tesz a fejében és végre megszerezzük a három pontot.
OBSK Oroszlány–Koppánymonostori SE
Sebestyén Ferenc, az Oroszlány vezetőedzője: – Jó mérkőzésre számítok. Elején vagyunk a bajnokságnak, de beszédes, hogy csak egy gólt kapott a Monostor. Jó lenne, ha ezt a számot növelni tudnánk.
Tatai AC–Sárisápi Bányász SE
Kele Zoltán, a Tata vezetőedzője: – Mindenféleképpen javítani szeretnénk. Folyamatos fejlődésben van a csapat, szeretnénk az első győzelmünket megszerezni. Harapni fogunk, meglátjuk, mire lesz elég.
Bábolnai SE–Ácsi Kinizsi SC
Józsa Péter, a Bábolna vezetőedzője: Néhány hiányzóval – az amúgy is szűk keretből – bővültünk, így szűken tudtunk edzeni. Sokkal többen a hétvégére sem leszünk, de mint tudom, ez a helyi El Clásico, nagy jelentőséggel bír. Hazai pályán mindenféleképpen nyerni szeretnénk.
Vértesszőlősi SE–Wati Kecskéd KSK
Gulyás Tamás, a Vértesszőlős vezető: – Formálódik a csapatunk, jó a fiatalok és idős játékosok aránya. Képzettek a fiatalok, szóval csak csapattá kell őket gyűrni. Minden meccsen nyerni szeretnénk, bárki az ellenfél, hogy hogyan alakul, azt majd meglátjuk.

Ki volt a másodosztály 10. fordulójának legjobbja?

  • Kucsera Tamás (Piliscsév) (28%, 54 Szavazatok)
  • Szabó Márió (Kisbér) (24%, 47 Szavazatok)
  • Kovács Levente (Csolnok) (16%, 31 Szavazatok)
  • Janzó Dávid (PIlismarót) (8%, 15 Szavazatok)
  • Szeles Péter (Ete) (8%, 15 Szavazatok)
  • Kántor István Szilveszter (Mocsa) (8%, 15 Szavazatok)
  • Kottra Márk (Almásfüzitő) (6%, 11 Szavazatok)
  • Kiss Bence (Tokod) (4%, 7 Szavazatok)

Összes szavazó: 195

Betöltés ...
 Betöltés ...