Ha hihetünk az előrejelzéseknek, ismét gólokban gazdag vasárnap vár ránk a harmadosztályban. A Dad az ötös gólátlaggal bíró, listavezető Almásfüzitőt fogadja majd, míg a Dunaalmás a Csémmel vív rangadót. Itt egyelőre négy és három pont áll a csapatok mellett, de nem vitás, hogy a dobogóért harcolnak majd. A Naszálynak itt az idő a javításra, hiszen eddig csak egy győzelem áll a nevük mellett, míg a Bakonysárkány egyelőre nem szerzett pontot. A Kisbér–Szákszend igazi rangadó lesz – mindkét oldalon hat pont áll a csapatok neve mellett, de a Szákszend ezt két meccs alatt hozta össze. A Bakonyszombathely az első győzelmét megszerző Rédét fogadja majd. Északon sem unatkozunk: A Csolnok eddig három győzelemmel áll a tabella élén, a Héreg–Vértestolna pedig 15 gólt szerzett az előző hétvégén. A Lábatlan nulla ponttal áll, ha az Annavölgy ellen sem sikerült nyerniük, nagy lesz a baj. A Tardos is kilenc ponttal rajtolt, most az előző szezon ezüstérmese lesz az ellenfél, igazi rangadónak ígérkezik ez is. A TABAK–Baj és a Szárliget–Bajna összecsapás is ígéretesnek ígérkezik, utóbbinál talán a Szárliget az esélyesebb. Az Epöl a tizenöt kapott gól után a Tokodot fogadja a hétvégén.M&M, Megyei III. osztály, Dél, 4. forduló
Szeptember 9., vasárnap, 16.30
Dad KSE–Almásfüzitői SC, D.M.A.C. Dunaalmás–Csémi SE, Bakonysárkányi SE–Weldtech-Naszály SE, Kisbéri SSE–Szákszendi SE, Bakonyszombathely KSE–Réde KSE.
M&M, Megyei III. osztály, Észak, 4. forduló
TABAK–Baj KSE, Szárligeti SE–Bajnai SE, Lábatlani ESE–Annavölgyi BSE, Tardosi FC–Dunaszentmiklósi SE, Csolnoki SZSE–Héreg-Vértestolna, Epöl–Máriahalom-Tokod SE.