A listavezető Ajka a Komáromon is átrobogott.

Az átrobogott kissé túlzás, hiszen mindössze egy góllal volt jobb Schindler Szabolcs csapata Bozsik Péterénél, de a három pont így is otthon maradt. Az Ajka továbbra is vezeti a tabellát, már öt pont az előnye az Érd, Ménfőcsanak duó előtt. A Komárom a kilencedik helyen áll a megszerzett nyolc pontjával. A csoport többi mérkőzésén: III. Kerület-Érd 3-3, Andráshida-BKV Előre 2-1, Dunaharaszti MTK-Mol Vidi II 3-2, Ménfőcsanak-Csepel 1-0, Puskás Akadémia II-Nagykanizsa 3-3, Pénzügyőr-Sárvár 1-0, THSE-Szabadkikötő-Pápa 2-2.

NB III, Nyugati-csoport, 7. forduló
FC Ajka-Komárom VSE 1-0 (1-0)
Ajka, vezette: Zám (Bőhm, Ország)
FC Ajka: Horváth D. – Köles, Pákai, Erdei, Csemer – Csizmadia, Kovács, Kenderes (Horváth P., 46.), Nagy E. (Pavlitzky, 60.) – Nagy K. (Major, 72.), Oláh. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
Komárom VSE: Rigó – Katona, Tóth (Simigla, 70.), Musitz – Schiller, Végh T., Végh B., Göblyös (Bán, 67.), Módi – Kenesei, Szabó R. (Hajba, 15.). Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gólszerző: Csizmadia (41.)

Bozsik Péter: Az első félidőben nagy iramot diktált az Ajka, ott nehezen tudtunk kibontakozni. Több volt a játékunkban a hiba. A szünetben több dolgot helyretettünk, a vendégek pedig elfáradtak, így a második félidő miénk volt. Az Ajka húzta az időt, védték az egygólos előnyüket. Egy pontra rászolgáltunk volna. A kapu előtt továbbra is határozottabbaknak kell lennünk, ez örök vesszőparipám.

Schindler Szabolcs: Őszintének kell lenni, nem játszottunk ma jól, mert több nagy lehetőségünket is kihagytuk, és ezzel felhoztuk az ellenfelet. Az előző hetekhez képest most nem tudtunk ritmust váltani, de begyűjtöttük a három pontot.