Szokás szerint mutatjuk, miket nyilatkoztak a vezetőedzők. A forduló összefoglalóját ITT lehet elolvasni. 



Vértessomlói KSK–Nagyigmándi KSK 6-0 (2-0)

Dupai János: – Ha egy kicsit jobban játszunk, még simább lehetett volna a mérkőzés. Nem akarom bírálni az ellenfelet, de érződött rajtuk, hogy az előző fordulóban is kaptak egy hatost. Végre nem kaptunk gólt, rúgtunk hatot, ennek örülök.
Mohácsi Antal: – Nem nagyon tudok mit mondani, szégyellem magam, egyre mélyebbre ássuk a gödröt magunk alatt.

Nyergesújfalu SE–Koppánymonostori SE 4-2 (3-1)

Jánosi Dániel: – Az első félidei nagyszerű játékunk után elkövetett gyermeteg hibák miatt megnehezítettük magunknak a mérkőzést, ezért nagyon meg kellett dolgoznunk a három pontért. Úgy vélem, a győzelmünk megérdemelt.
Vigh László: – Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de aki látta a mérkőzést, az tudja, hogy mire gondolok… Nem játszottunk jól az első harminc percben, de volt aki gyengébb teljesítményt nyújtott… Nem az én tisztem értékelni a játékvezetőt, de ettől nem lesz több pontunk.

Tatai AC–Wati Kecskéd KSK 1-5 (0-2)

Kele Zoltán: – A mérkőzés során két olyan periódus volt, amikor megfoghattuk volna az ellenfelet. Biztató, hogy tudunk kétszer húsz jó percet produkálni. Bár a gólok és az eredmény nem ezt mutatja, de tudtunk dominálni. A helyzeteket nem mi, hanem az ellenfeleink rúgják be. Hinnünk kell abban, hogy hátrányból is tudunk fordítani. 1-2 után gólt kellett volna szereznünk, de nem tettük.
Linczmaier László: – Mindenki hozzátette a maga részét a sikerhez, egy picit előreléptünk játékban is, így meglett a győzelem. Jó a csapat hozzáállása, egyelőre ez a legfontosabb.

Bábolnai SE–Vértesszőlősi SE 2-1 (0-1)

Józsa Péter: – Nem úgy kezdtünk, ahogy megbeszéltük, az ellenfél akarata érvényesült. Kihagytunk több komoly lehetőséget, és kaptunk egy elkerülhető gólt. Aztán gyakorlatilag a szünetig nem változott semmi. Pécsvárady beszállásával változott a meccs képe, jól jöttünk ki a fordulópontokból. Két nagy lehetőséget rontott el a Vértesszőlős, amiből mi gólokat szereztünk, így megfordítottuk a mérkőzést.
Gulyás Tamás: – Szervezettek voltunk a 75. percig, negyedóra azonban elég volt az ellenfélnek, hogy begyűjtse a három pontot. Gratulálok a Bábolnának a győzelemhez.