Nagyigmándi KSK–FC Esztergom 2-2 (1-0)

Mohácsi Antal: – A csapat rászolgált volna a három pontra, mert a vendégek mezőnyfölénye ellenére nekünk volt több helyzetünk, amelyekből el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Az egyenlítő gólnál a kapusunkat kilökték a labda alól, de egyesek nem akarták, hogy megnyerjük a mérkőzést…
Szivák Krisztián: – Nagyon lassan, tompán és ritmustalanul játszottunk az első félidőben, az ellenfél tudatosan lassította a játékot. A szünet után megpróbáltunk felpörögni, de ez csak az egy pontra volt elég sajnos. Tanulságos mérkőzés volt, megyünk tovább.

Koppánymonostori SE–Tatabányai SC 0-3 (0-1)

Vigh László: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, nagyon vállalható mérkőzést játszottunk a Tatabányával.
Az első félidőben voltak helyzeteink, a szünet után többet birtokolták a vendégek a labdát és egy szerencsés góllal szerezték meg a vezetést. A vereség ellenére nagyon büszke vagyok a csapatomra, megnehezítettük a Tatabánya dolgát.
P. Nagy László: – Nehéz mérkőzés volt, ismét nagyon sok helyzetet hagytunk ki. A győzelem nem forgott veszélyben, de ennél meggyőzőbb játékra is képesek vagyunk. Ma ez ennyi volt.Vértessomlói KSK–Sárisápi BSE 2-1 (1-1)

Dupai János: – Ezt a győzelmet Szepesi Bence mielőbbi gyógyulására ajánlja a csapat. Szerencsénk volt, ellenfelünk négy kapufát rúgott. Örülök a sikernek.
Karcagi Pál: – A mai meccset gólokkal kellett volna megnyerni, ehelyett vereség lett a vége… Nem tudom, mi a hiba, de baj van. Talán elhittük, hogy jók vagyunk, de rá kell jönnünk, hogy mégsem. Nehéz folytatás lesz ebből, padlón van a csapat.

Zsámbéki SK–Wati Kecskéd KSK 7-1 (3-1)

Bodó László: – Ez a mérkőzés végre idézte a múlt évi teljesítményünket. Nagyon jól, gólratörően, szervezetten, helyenként látványosan futballoztunk. Rettentően boldog vagyok.
Linczmaier László: – Az eredmény önmagáért beszél, ma ennyivel jobbak voltak a hazaiak. Gratulálok nekik. A mi csapatunkból hiányzott a tartás, a jövő hétre át kell mosni az agyakat.

OBSK Oroszlány–Vértesszőlősi SE 2-1 (1-0)

Sebestyén Ferenc: – Az első félidőben nagyon nagy nyomás alatt volt az ellenfél, viszont nem sikerült a helyzeteket kellő arányban kihasználni. A szünet után a kapusuk több bravúrral meccsben tartotta a Vértesszőlőst, így csak a végén tudtuk lezárni a találkozót.
Gulyás Tamás: – Helytálltunk a második helyezett otthonában. Megvoltak a lehetőségeink, ahogy az Oroszlánynak is, de ők egy Kiprich Danival jobbak voltak.

Tatai AC–Bábolnai SE 3-0 (0-0)

Kele Zoltán: – Az előző fordulóban is volt már egy jó félidőnk, így reméltem, hogy most is jól játszunk. A korábbiakat bánjuk, de előre fogunk tekinteni. A következő mérkőzésre készülünk már az Esztergom ellen, most talán könnyebb lesz. Egy győzelem sokat segít nekünk, folyamatosan fejlődünk.
Józsa Péter: – Az ellenfél fürgébb volt. Nem kezdtünk jól, egy érdekes büntetőt is kaptunk, de persze anélkül sem szereztünk volna pontot. Nem játszottunk jól, és nem ártott volna három pontot szereznünk egy ilyen nehéz sorozat előtt.