Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak a vezetőedzők. 

Ácsi Kinizsi SC-Vértessomlói KSK 1-6 (0-4)

Nagy László: – Ha az egyéni hibákat leszámítjuk, akkor egész szoros meccset játszhattuk volna, de mivel ezek is benne vannak a játékban, ezért teljesen megérdemelten nyert a Vértessomló.
Dupai János: – Annak örülünk, hogy magabiztos győzelmet arattunk. Voltak hiányzó játékosaink, a helyetteseik igyekeztek bizonyítani.

Sárisápi BSE-Tatabányai SC 0-1 (0-0)

Karcagi Pál: – Gratulálok a Tatabányának! Sok sikert kívánok nekik. A mi csapatunk most ilyen „passzban” van, nem sikerülnek úgy a dolgaink, ahogy azt mi szeretnénk… Ki tudja, mi lett volna ma, ha a tízgólos csatárunk eljön a mérkőzésre, vagy jelzi, hogy nem jön… Ilyen is előfordulhat a „mennyeiben”. Sajnálom, de akik itt voltak, azokra büszke vagyok ma!
P. Nagy László: – Három pont, és más semmi…

Koppánymonostori SE-Nagyigmándi KSK 4-0 (2-0)

Vigh László: – Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, kellett a három pont. Szinte minden tekintetben az ellenfél fölé nőttünk. Rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, de nem vagyunk elégedetlenek a négy lőtt góllal.
Mohácsi Antal: – Megérdemelten nyertek a hazaiak, nálunk két játékos hiányzott. Négy ifista játszott, ráadásul három játékost kellett sérülés miatt lecserélnem. Ezek fényében nem meglepő, hogy nem tudtuk megugrani ezt a mai feladatot. Egy büntetőt számon kérhetünk a játékvezetőn, de ezen kívül nagyon jól és lapok nélkül vezette a mérkőzést.Bábolnai SE-OBSK Oroszlány 1-5 (1-2)

Józsa Péter: – Nem sokáig tudtuk megnehezíteni a listavezető dolgát, csak pár percig tartott sajnos. Nem egy fecske csinál nyarat, de ha Kiprichet nem hozzák el, lehet, hogy közelebb lettünk volna hozzájuk. Ettől függetlenül nem is hittük el, hogy valami keresnivalónk lenne, ez a legnagyobb baj… Szegény embert az ág is húzza, újabb játékosunk esett ki. Kikaphattunk volna eggyel vagy kettővel, de a végére feladtuk…
Sebestyén Ferenc: – Nagyon kellemes, napsütéses időben kellemesen langyos iramú mérkőzést játszottunk. A második félidőben jó arányban használtuk ki a lehetőségeinket, ez a különbség sem túlzó, ennyi van a két csapat között.

Vértesszőlősi SE-Zsámbéki SK 0-3 (0-1)

Gulyás Tamás: – Amíg nem rúgunk gólt, addig nem tudunk meccset sem nyerni.
Bodó László: – Igencsak nehéz mérkőzést nyertünk meg, az eredmény nem tükrözi, milyen nehéz volt. Roppant fontos volt a két nyert meccs után ez is, mivel így van értéke. Kilenc pontot szereztünk az elmúlt három mérkőzésünkön.

Wati Kecskéd KSK-Nyergesújfalu SE 3-2 (2-2)

Linczmaier László: – Nagyon szerettünk volna javítani a múlt hét után, de megint kaptunk két gólt a semmiből, így nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Játékkal még nem, de akaraterővel hoztuk a meccset.
Jánosi Dániel: – Katasztrofálisan játszottunk, más nem is lehetett az eredmény.

FC Esztergom-Tatai AC 5-0 (0-0)

Szivák Krisztián: – Az első félidő alapján nem gondoltam volna, hogy a vége ilyen nagy arányú győzelem lesz. Az elején ismét álmosan kezdtünk, és kimaradtak a helyzeteink. A szünet után az ellenfelünknek volt két-három komoly lehetősége, ezt követően pedig átvettük az irányítást, és szebbnél szebb gólokat szereztünk.
Kele Zoltán: – Sokáig egygólos mérkőzésnek nézett ki… Hatvan percig megint szépen játszottunk, a helyzeteink is megvoltak, de szokás szerint nem tudtuk berúgni. Kaptunk egy gólt, aztán vége.