A 10. forduló nyilatkozatai. 

Koppánymonostori SE-FC Esztergom 2-0 (0-0)

Vigh László: Amire készültünk, be is következett. Jó meccset játszottunk. Nagyon fegyelmezettek és szervezettek voltunk, azt gondolom, hogy a második félidei játékunknak köszönhető a győzelmünk.
Szivák Krisztián: Az első félidőben két-három óriási lehetőségünk volt, ami sajnos kimaradt. A taktikusan játszó ellenfél kihasználta két hibánkat, amivel végül megnyerték a mérkőzést. Sajnos a kapu előtt ma többször döntő szituációban hibáztunk.

Nagyigmándi KSK-Sárisápi BSE 1-3 (1-1)

Mohácsi Antal: Az első félidei játékunk nagyon tetszett, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban ezekből csak egyet tudtunk értékesíteni. A szünet után fejben és fizikálisan is elfáradtunk, az ellenfél többet is tudott frissíteni, így el is döntötte a mérkőzést.
Karcagi Pál: Hosszú ideje nem ízleltük meg a győzelem ízét, így ma örülünk a három pontnak, a játék minőségéről ne beszéljünk…

Tatabányai SC-Ácsi Kinizsi SC 25-0 (12-0)

P. Nagy László: Minden tiszteletem az ellenfélé, hogy a nehézségeik ellenére eljöttek hozzánk, és tudtunk meccset játszani.
Nagy László: Túl sokat nem tudok mondani, nagy sportértéke nem volt ennek. Ácson a beteg gyerek mellé is oda kell állni… Próbáljuk a csapatot megerősíteni tavaszra.



Vértessomlói KSK-Wati Kecskéd KSK 0-3 (0-3)

Dupai János: Sajnos ez sima vereség volt, az első félidőben eldőlt. Jobban is játszottak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sajnos nem tudtuk hozni a formánkat, nem voltunk fittek.
Linczmaier László: Gratulálok mindkét csapatnak. A szülőfalum csapatának az eddigi remek szerepléséhez, a mostaninak a maihoz. Ismertük a győzelem kulcsát és ma bele is találtunk a zárba. Kesének mielőbbi felépülést kívánok az egész csapat nevében.

Nyergesújfalu SE-Vértesszőlősi SE 2-0 (1-0)

Jánosi Dániel: A mai mérkőzésen gyenge játékkal, de sikerült a győzelmet megszereznünk. A vértesszőlősi kollégámnak pedig sok sikert kívánok a jövőre.
Gulyás Tamás: Tettük a dolgunkat, mentünk, helyenként jól játszottunk. Kidolgozzuk a helyzeteket, de ezeket nem tudjuk értékesíteni, ennek ez az eredménye.

Zsámbéki SK-Bábolnai SE 1-0 (1-0)

Bodó László: Fogcsikorgatós győzelem volt a nagyon masszív Bábolna ellen. De ezt annak is köszönhetjük, hogy a legnagyobb ziccereinket is elhibáztuk.
Józsa Péter: Kemény, gyors, agresszív ellenfél otthonában szerintem nem érdemeltünk vereséget. Jól játszottunk, egy szerencsés szituáció után találtak egy gólt.

OBSK Oroszlány-Tatai AC 5-1 (3-1)

Sebestyén Ferenc: A győzelemhez gratulálok a csapatnak, de ismét hiányérzetem van. Amikor egy meccset el lehet dönteni az első félidőben, akkor azt meg kell tenni. Rengeteg ziccert hagytunk ki. Jó ritmusban kezdtünk, de elkényelmesedtünk, ez nem tetszik. Nyolc-tíz gólos különbségnek kellett volna lennie.
Kele Zoltán: A TAC 1 és a TAC 2 mérkőzéséből most mi kerültünk ki vesztesen, de azon dolgozunk, hogy tavasszal fordítani tudjunk ezen a mérlegen. Megint adtunk két gól előnyt az ellenfélnek, nem tudjuk kihasználni a mérkőzés adta fordulópontokat. A rutin nagyon sokat számít ezen a szinten. Mentálisan kell készülnünk ezekre a mérkőzésre.