Ma délután a Magyar Kupában országos főtáblájának második fordulójában lépnek pályára megmaradt csapataink, az egyaránt a megyei bajnokság élvonalában szereplő Oroszlány és a Tatabánya. Előbbi ellenfele a jelenleg az NB III. Keleti csoportjának 12. helyét elfoglaló Sajóbábony lesz, a Tatabányára viszont jóval nehezebb párharc vár, hiszen az NB II.-ben a harmadik helyen álló Békéscsaba érkezik majd hozzá. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.


Magyar Kupa, 2. forduló
Oroszlányi SZE–Sajóbábony VSE
Oroszlány, Gárdonyi Sportcentrum, csütörtök, 12.30 óra.
Sebestyén Ferenc, az Oroszlány vezetőedzője: – A felvételek alapján ellenfelünk játszós csapat, akinek ez az első szezonja a harmadosztályban, így össze kell állniuk még. Agresszív csapat, előző kupaellenfelünknél, az Ózdnál sokkal jobbak. Nagy iramú mérkőzésre számítok. Van tervünk a továbbjutásra, de ők az esélyesek. Abban bízom, hogy méltó ellenfelek leszünk.
Tatabányai SC–Békéscsaba 1912 Előre
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, csütörtök, 17 óra.
P. Nagy László, a Tatabánya vezetőedzője: – Nagyon nehéz ellenfelet kaptunk erre a mérkőzésre, hiszen ellenfelünk majdnem NB I.-es szintű.
A tisztes helytállás a célunk, de nem fogunk feltartott kézzel kiállni. Szeretnénk a kilátogató nézőket kiszolgálni, nagyon nagy bravúrt kell bemutatnunk, ha tovább akarunk jutni.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás