Íme, a 11. forduló nyilatkozatai. A forduló összefoglalóját ITT lehet elolvasni. 

Ácsi Kinizsi SC–Nagyigmándi KSK 1-7 (0-2)

Sipos István, elnök: – Nem tudtunk még feljönni a víz alól, de próbálkozunk. Sajnos az egy hosszú folyamat, míg a hibákat a minimálisra tudjuk csökkenteni. Jó játékvezetés mellett megérdemelten nyert a Nagyigmánd.
Mohácsi Antal: – Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Örülünk a győzelemnek, amelynek akkor lesz igazán értéke, ha az utolsó három fordulóban is tudunk pontokat szerezni. Az ácsi fiataloknak kitartást kívánok a jövőre nézve.

Sárisápi BSE–Koppánymonostori SE 0-1 (0-0)

Karcagi Pál: – Csak hoztuk a szokásosat… „Impotens” csatárjáték, hátul pedig elég egy hiba, hogy gólt kapj. Sajnos a fejekben kell rendet tenni, de lehet, hogy ehhez én kevés vagyok… Többen is akaratgyengén játszottak, így csak vereség lehetett a vége. Ott vagyunk a „középcsapat” szintünkön.
Vigh László: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, de aztán fegyelmezettek és szervezettek voltunk a találkozó végéig. A szünet után átvettük az irányítást. Egy nagyon jó ellenfél ellen játszottunk, kifejezetten értékes ez a három pont.



Tatai AC–Zsámbéki SK 1-2 (1-0)

Kele Zoltán: – Több egyéni hibával egy nyerhető mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Nehéz a helyzetünk, de dolgozunk tovább.
Bodó László: – Az első félidőben mindenben felülmúlt minket a hazai csapat. A második pedig az ellentétje volt az elsőnek, egy teljesen másik csapat jött ki, motiváltan, fegyelmezetten és helyenként jó futballt bemutatva. Szerencsével, igaz, de fordítani tudtunk. Tanulság: nem adhatunk senkinek egy félidő előnyt.

Vértesszőlősi SE–Vértessomlói KSK 2-0 (0-0)

Gulyás Tamás: – Nagy küzdéssel, rossz játékkal és egy kis szerencsével hoztuk a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatomnak.
Dupai János: – Sajnos úgy néz ki, a szép sorozatunk már a múlté. Nem tudom, sikerül-e idén talpraállni.

Bábolnai SE–Nyergesújfalu SE 0-3 (0-1)

Józsa Péter: – Nem tudunk megújulni. Az elején kihagytunk két nagy lehetőséget, a szünet előtt pedig egy nagy gólt kaptunk. A szünet után aztán elfogyott a hitünk, a lendületünk meg nagyjából mindenünk… Elvesztettük két emberünket a jövő hétre, így nagyon nehéz dolgunk lesz.
Jánosi Dániel: – Az első játékrészben nagyon gyengén fociztunk. A második félidei jobb játékunknak köszönhetjük ezt a mai sikert.

Wati Kecskéd KSK–Tatabányai SC 0-4 (0-4)

Linczmaier László: – Egy félidőnyi rémálom után nagyjából felvettük a Tatabánya utazósebességét, onnantól már vállalható volt a játékunk.
P. Nagy László: – A győzelemnek örülök. Az első félidőben jól és eredményesen játszottunk, a második félidő feledhető, de hoztuk a győzelmet.

FC Esztergom–OBSK Oroszlány 2-3 (0-0)

Szivák Krisztián: – Az első félidőben inkább taktikai csata folyt a pályán. A szünet után volt egy rossz periódusunk, amikor az ellenfél két gólt szerzett. Váltottunk, és két gyors találattal egyenlítettünk. Ezután viszont érthetetlen módon szintén gyorsan egy nagyon buta hibából ismét az ellenfél szerzett vezetést, és bár az utolsó tíz percben a kapuja elé szegeztük a listavezetőt, pont nélkül maradtunk egy jó mérkőzésen. Gratulálok az ellenfélnek.
Sebestyén Ferenc: – Rossz felfogásban kezdtük a meccset, de ennek az egész heti történések mutatták az előjelét. A szünet után megértették a játékosok, hogy ez nem lesz elég, Szűcs Peti pedig nagyon jól szállt be. Egy kapushiba után visszajött az ellenfél a meccsbe, a végén pedig született egy kapufa, egyenlíthetett volna az Esztergom. Kibrusztolt, izzadtságszagú három pontot szereztük, de magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.