Az utolsó előtti idei fordulót rendezték a harmadosztály déli csoportjában is, nézzük az összefoglalót. 

Mészáros&Mészáros megyei III. osztály, Déli csoport, 13. forduló

A Bakonyszombathely jóval esélyesebbnek mutatkozott a megyeszéli rangadón, ám végül egy ponttal kellett megelégedniük. A két csapat között 12 egység van, de ez most nem látszott a pályán. A vezetést kétszer is megszerezte a Bakonysárkány, de volt, hogy a hazaiaknál volt a fór. A végeredmény végül a 81. percben alakult ki, ekkor egyenlített a Bakonyszombathely.

Bakonyszombathely KSE–Bakonysárkányi SE 3-3 (2-2)
Bakonyszombathely, vezette: Hegedüs Péter (Fehér György).
Bakonyszombathely: Polgár – Mészáros, Bakács (Bajnóczi, 80.), Takács R. T., Gansperger, Horváth A., Czeglédi D., Kovács (Flekács, 67.), Czeglédi Á., Szarvas, Pirik (Kiss D., 74.). Technikai vezetők: Kiss Csaba, Tóth Sándor.
Bakonysárkány: Czulák D. – Szilágyi (Dezső, 78.), Varga T. M., Ősz, Balogh I., Nagy, Horváth G. M., Doktor, Németh (Petőcz, 61.), Merkl B., Merkl M. Technikai vezető: Mikola Géza.
Gólszerző: Horváth G. M. (0-1) a 7., Czeglédi Á. (1-1) a 12., Gansperger (2-1) a 15., Merkl B. (2-2) a 43., Petőcz (2-3) a 72., Horváth A. (3-3) a 81. percben.

A Csém is elkapta a Kisbért, így a vendégek szinte biztosan kiszálltak a bajnoki címért folyó harcból. A forduló előtt azonos pontszámmal álltak a felek, így nagyon fontos volt a három pont megszerzése. A vezetést ugyan a Kisbér szerezte meg, de a szünet után Gerencsér gyorsan duplázott, amivel meg is fordította a meccset a Csém. A hazai csapat jelenleg így a dobogón áll, ám még nem biztos, hogy ott is telel.Csémi SE–Kisbéri SSE 2-1 (0-1)
Csém, vezette: Németh Richárd (Dávid Rita).
Csém: Farkas – Simon, Buzás, Szlukovényi (Hantos, 72.), Körmendi, Juhász (Vas, 87.), Szabó, Kollár (Gyányi, 61.), Gulyás, Torday, Gerencsér.
Kisbér: Cserteg – Wendl (Kovács T., 37.), Otoltics (Nesztlinger, 79.), Payer, Gyöngyösi, Sinigla, Kósz, Horváth Á., Mikovity, Korompay, Cser. Technikai vezető: Csikós Lajos.
Gólszerző: Gyöngyösi (0-1) a 21., Gerencsér (1-1) a 60., Gerencsér (2-1) a 63. percben.

A Dad hiába volt két gólos előnybe a Naszály ellen a félidőben, mégis csak egy pontot tudott otthon tartani. Horváth és Szűcs gyorsan gólt szerzett, de előbb Nyári, majd a 80. percben Szuri is gólt ünnepelhetett, így végül egy-egy ponttal gazdagodtak a felek. Ez azt jelenti, hogy a Dad a 4., a Naszály a 6. helyen zárta az őszt, ám a következő fordulóban még javíthatnak. Azt ne felejtsük, hogy a 2. fordulóban a Naszály 7-1-re verte a Dadot…

Dad KSE–Weldtech-Naszály SE 2-2 (2-0)
Dad, vezette: Dénes Levente (Kiss Márton Attila).
Dad: Csupor – Cseh, Szücs, Magyarcsik, Kerner, Kovács (Juszkó, 74.), Kiss G. A., Török, Molnár Cs. Zs., Becsák (Szabó, 66.), Horváth.
Naszály: Nagy P. – Kóródi N., Molnár N., Nyári, Gulyás (Hebling, 88.), Németh, Dudás (Tóth R. G., 35.), Szuri, Kóródi B., Szántó, Lakatos. Vezetőedző: Mátyás Gábor.
Gólszerző: Horváth (1-0) a 7., Szücs (2-0) a 34., Nyári (2-1) az 50., Szuri (2-2) a 80. percben.

Gyakorlatilag lemásolták a 2. forduló végeredményét, hiszen az Almásfüzitő akkor is 2-1-re verte a Dunaalmást. Ráadásul a gólok alakulása is ugyanaz volt: előbb a füzitő szerzett vezetést, majd a második félidőben a dunaalmási egyenlítés után a meccs végéhez közeledve jött a győztes füzitői gól. Ezzel az Almásfüzitő biztosan az élen tölti a téli szünetet.D.M.A.C. Dunaalmás–Almásfüzitői SC 1-2 (0-1)
Dunaalmás, vezette: Rózsa Zsolt Krisztián (Holczhacker Attila György).
Dunaalmás: Pénzes – Bokréta, Villám, Mezei, Király T., Lakatos, Bazsika (Vajda E. D., 81.), Király Á., Nagy, Tokaji (Szelőczey, 27.), Fiedler. Technikai vezető: Hegedűs Sándor.
Almásfüzitő: Deres – Móricz, Sáling K., Mózes, Péter (Sáling G., 33.), Kiss, Illek, Kolompár, Hamza, Vona (Balogh, 82.), Szabó. Vezetőedző: Berlik Zsolt.
Gólszerző: Vona (0-1) a 22., Bazsika (1-1) az 54., Sáling G. (1-2) a 70. percben.

Az alsóházi rangadó is a maga bájában fontos meccs volt, hiszen a két csapat azonos pontszámmal állt. A végletekig kiegyenlített derbi hazai vezetéssel indult, ám a Kisigmánd még a szünet előtt egyenlített. Egy büntetővel aztán a Kisigmánd vette át a vezetést, majd Török a harmadikat is meglőtte. A 90. percben még szépített a Réde, így a vége szoros volt, de a Kisigmánd vihette haza mindhárom pontot.

Réde KSE–Kisigmándi KSK 2-3 (1-1)
Réde, vezette: Jámbor Bence (Kovács Mónika).
Réde: Holczinger – Árki, Vass (Balogh, 42.), Varga D. (Léhner Zs., 60.), Varga R., Antal (Luncz, 80.), Sinka, Czigány, Bíró, Bierbauer (Major B. A., 68.), Renner. Tchnikai vezetők: Kovács Attila, Takács Tibor.
Kisigmánd: Szalai Á. – Szalai J. I., Major G., Csige, Sándor, Himler, Farkas J., Major E. F., Bokros, Török, Maráz.
Gólszerző: Varga R. (1-0) a 4., Sándor (1-1) a 30., Szalai J. I. (1-2, tizenegyesből) az 59., Török (1-3) a 76., Holczinger (2-3) a 90. percben.

Szabadnapos: Szákszendi SE.

Ha nem szeretnél lemaradni, add meg e-mail címed, és frissen küldjük a ke-foci.hu cikkjeit az e-mail fiókodra.

[mc4wp_form id=”1981″]