Nézzük, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők a megyei első osztályú forduló után. A hétvége összefoglalóját ITT lehet elolvasni, az álomcsapatot pedig ITT lehet megtekinteni.

Ácsi Kinizsi SC–Sárisápi BSE 1-12 (1-3)

Nagy László: – Az ellenfél jobb volt, megérdemelten nyert. Szeretném felhívni azon játékosoknak figyelmét, akik télen csapatot szeretnének váltani, hogy szívesen látjuk őket.
Karcagi Pál: – A nehéz helyzetben lévő hazaiak az első félidőben még egyenrangú ellenfél voltak, a másodikban viszont már csak egy csapat volt a pályán. Az Ácsnak kitartást kívánok, csapatomnak meg gratulálok, főleg a második félidei hozzáálláshoz!

OBSK Oroszlány–Nyergesújfalu SE 3-2 (1-1)

Sebestyén Ferenc: – Szerintem ez volt a legrosszabb meccsünk a szezonban. Az első félidőben a megszokott játékunk helyett nyögvenyelősen alakultak a dolgok. Sikerült megszerezni a vezetést, de nem sikerült megőrizni. Később abban sem hittem sokáig, hogy ki fogunk egyenlíteni, de elkezdtünk nyomni, és végül sikerült fordítanunk is.
Jánosi Dániel: – Többen ma itt úgy gondolták, hogy a Nyergesújfalu nem nyerhet, és tettek is érte.



Tatai AC-Vértessomlói KSK 4-1 (1-1)

Kele Zoltán: – Az első félidő nem a miénk volt, de túléltük. A szünet után végre volt egy kis szerencsénk is, de szerkezetet is váltottunk, cseréltünk is, így meg tudtuk fordítani a meccset. Nagy az öröm, mert ez a siker hitet adhat a tavaszra.
Dupai János: – Jól kezdtük a meccset, helyzetek tömkelege maradt ki. El kellett volna dönteni a mérkőzést. A szünet után mintha ki sem jöttünk volna az öltözőből, elég botrányos volt a második félidő, nem igazán a futballról szólt.

Bábolnai SE–Tatabányai SC 0-7 (0-3)

Józsa Péter: – Nem voltunk egy súlycsoportban sajnos. Amit szerettünk volna, hogy megnehezítsük a dolgukat, nem sikerült.
P. Nagy László: – Nehéz mérkőzés volt, de azt hiszem, hogy tisztességesen zártuk le. Elégedett vagyok, megyünk tovább…

Vértesszőlősi SE–Nagyigmándi KSK 4-1 (3-1)

Gulyás Tamás: – Nagyon rossz játékkal sikerült nyernünk, de a győzelmet nem kell megmagyarázni. Gratulálok a csapatomnak!
Mohácsi Antal: – Az első huszonöt percben átjáróház volt a védelmünk. A második félidőről mindent elmond, hogy a hazaiak kapusa volt a mezőny legjobbja. Gulyás Tamás barátomnak gratulálok, és sok sikert kívánok a Vértesszőlősnek a továbbiakban.

Wati Kecskéd KSK–Koppánymonostori SE 1-1 (1-1)

Linczmaier László: – Gratulálok az ezer sebből vérző csapatunknak. A nagyon pechesen kapott gól után ráerőltettük akaratunkat ellenfelünkre. Domináltunk, kapufát rúgtunk, helyzeteink voltak. Győzelmet érdemeltünk volna!
Vigh László: – Borzasztó rossz talajú pályán nem tudtunk igazán focizni, ami meghatározta az egész mérkőzést. Voltak pozitív dolgok is azért, de inkább csak párharcok alakultak ki.



FC Esztergom–Zsámbéki SK 1-1 (0-0)

Szivák Krisztián: – A szív diadala volt ez az egy pont a nagyon keményen és nagyon jól játszó zsámbéki csapat ellen. A helyzetek alapján közelebb álltak a győzelemhez, de a csapat most küzdelemből jelesre vizsgázott, és ennek eredménye a döntetlen.
Bodó László: – Egy agyonnyert mérkőzést hoztunk döntetlenre, ajándékoztunk egy pontot az Esztergomnak. Nem tudom, hogy miért, talán azért, mert lassan itt a karácsony. Nagyon jószívűek vagyunk…