Az NB III Nyugati-csoportjának 15. fordulóját rendezték. A forduló előtt harmadik Komárom a második Érdet fogadta vendégül. Az érdi zöld-fehérek évek óta a dobogón zárták a bajnokságot, és ez idén sincs másképp. A Komárom kezdte jobban a mérkőzést, a 11. percben Kenesei beadását Katona Attila juttatta a kapuba. A 65. percben aztán egy baloldali beadás után Kenesei üresen állt, s passzolt Kertész alatt a kapuba. (2-0)

Kétgólos hátrányban aztán az Érd kissé aktívabb lett, és ennek meg is lett az eredménye: Németh baloldali beadása után a hosszúról Pál a rövidre fejeli vissza a labdát, ahol Koós érkezett és bólintott a kapuba! 2-1! A hosszabbításban aztán ahelyett, hogy az Érd egyenlített volna, a Komárom döntötte el a három pont sorsát. Egy érdi bedobásból kontrázott a Komárom, amelyből Vincze Viktor volt eredményes. 3-1. Ezzel a Komárom már csak egy ponttal van a második helyezett Érd mögött, és akár még a második helyen is telelhet Bozsik Péter csapata. Az biztos, hogy a forduló után mindenképpen a harmadik lesz a csapat.Komárom VSE – Érdi VSE 3-1 (1-0)

Komárom VSE: Rigó – Módi, Szabó R. (Vincze, 76.), Schiller, Végh T., Tóth I., Tóth P. A., Bán (Koronczai, 85.), Katona A., Kenesei (Musitz, 90.), Végh B.
Vezetőedző: Bozsik Péter

Érdi VSE: Kertész F. – Ország,  Bogdán (Pál, 46.), Bozsoki, Németh G. V. – Koós, Kónya, Pallagi – Kelemen P., Mojzer (Balázsovics, 80.), Gera D (Pintér, 63.).
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gólszerzők: Katona (11.), Kenesei (65.), Vincze (93.), illetve Koós (80.)