Három hivatalos átigazolást jelentett be a Komárom-Esztergom megyei első osztály listavezetője, a Tatabányai SC. A 39 esztendős Dombai András senki számára sem lehet ismeretlen, aki szereti a tatabányai labdarúgást. A rutinos kapus külföldről tér vissza korábbi sikereinek helyszínére. Legutóbb a 2014-2015-s szezonban őrizte a csapat hálóját, még az NB III.-ban. Dombai amolyan hibridként tér vissza, hiszen egyrészt kapusedző lesz, másrészt még a kapuba is beállhat.

Szintén nem kell bemutatni senkinek Kiprich Dánielt, aki úgyszintén visszatér a csapathoz. Kiprich kirobbanó formában van, hiszen a második helyen álló Oroszlány házigólkirálya, és a bajnokság legeredményesebb futballistája. Az ősszel 23 találatot szerzett, többek között a Tatabányának is betalált a kék-fehérek egyetlen vereséggel záródó mérkőzésén. Kiprich már volt a klub játékosa, a 2014-2015-s szezon őszén nyolc alkalommal volt kezdő, és hét találatot szerzett, amivel csapata legeredményesebb futballistája volt, ám távoznia kellett. Most visszatér…

A rutinos játékosok mellett egy fiatal is visszatalált a klubhoz: Katona Károly az NB II.-es Mosonmagyaróvár labdarúgója volt az elmúlt két évben, télen viszont hazatér. A 20 esztendős szélső hátvédre nagy szerep hárulhat.

Döntsük el, melyik a megye legjobban kedvelt csapata! Kattints a szavazásért!