A 17. fordulóval folytatódik a megyei másod­osztály.

Ezen a hétvégén is várnak ránk érdekes összecsapások. Az előző héten 4-4-s döntetlent játszó Pilismarót most a sereghajtó Szomódot fogadja a győzelem reményében. A Felsőgalla a 4-4-s mérkőzés másik tagját, a Piliscsévet látja vendégül egy igazán háromesélyes összecsapáson. A két gárda között hét pontos a különbség a hazaiak javára. A Mocsa szeretné otthon tartani a három pontot, és erre minden esélye meg is van a Tatabányai Vasas ellen. A tatabányaiak a tabella alsó harmadában tanyáznak, hármas holtversenyben.
A listavezető Környének is a győzelem a célja a Kocs ellen, a papírforma is ezt ígéri. A hazaiak több, mint háromszor annyi pontot szereztek eddig, mint soros ellenfelük. A Gyermely igazán nehéz meccset vívhat a kiesés elől menekülő Bokod ellen. Ősszel Bokodon győzni tudott a Gyermely, most hazai pályán ismételnék meg.
Az Ete az előző körben meglepetésre elszenvedte első vereségét, így most kettőzött erővel szeretnének javítani: nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a remekül szereplő Császár lesz az ellenfelük a negyedik helyről. Ősszel például 2-2 lett a vége, és most is egy hely köztük a különbség. A kétarcú Süttő a Bana ellen vív, ez is háromesélyes összecsapás lehet. Jelenleg két pontos a banaiak előnye, egy hazai győzelemmel akár helyet is cserélhetnek.
Március 17, vasárnap, 15 óra
Pilismarót SC–Bar-Nul Szomód SE, TÉG Felsőgalla–Piliscsévi SE, Mocsa KSE–Tatabányai Vasas, Környe SE–Kocs KSE, Gyermely–Bokod Erőmű LE, Ászár KSE–Bajóti Szikra SE, Etei SE–Császár SE, Süttői SC–Banai KSK.