Szokás szerint elhoztuk olvasóinknak a megyei első osztályú forduló utáni nyilatkozatokat. A forduló összefoglalóját egyébként ITT lehet elolvasni. Vértessomlói KSK-Zsámbéki SK 0-3 (0-1)

Dupai János: – A mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, de egyéni hibákból kaptunk gólokat. A vége csúnya lett, ennyi nem volt a két csapat között.
Bodó László: – Nagyon nehéz felkészülésünk volt, kórház a város szélére illett. Elfogy­tunk, és nem tudtam, hogy mit várjak a csapattól, de a szív és az alázat meghozta a három pontot. Nagyon nehéz szezon elé nézünk.

OBSK Oroszlány-Tatabányai SC 0-3 (0-2)

Sebestyén Ferenc: – Gratulálok a Tatabányának, nemcsak a győzelemhez, hanem a bajnoki címhez is. Két elkerülhető gólt kaptunk, amely döntően befolyásolta a mérkőzés alakulását. Rendeztük a sorokat, mezőnyfölényben játszottunk, de a kapura nem voltunk veszélyesek, a minőség hiányzott a játékunkból.
P. Nagy László: – Jól vettük az akadályt a rangadón. Egy picit a felfokozott hangulat miatt aggódtam, de nem nyomta agyon a tét a srácokat. Megérdemelten nyertünk, sok helyzetet így is kihagytunk.

Tatai AC-Nagyigmándi KSK 2-0 (2-0)

Kele Zoltán: – Végig uraltuk a mérkőzést, az első félidőben a két gyors gól el is döntötte a három pont sorsát. A szünet után kissé elszürkült mindkét csapat. Sikerült visszavágni a korábbi vereségekért, kellett ez a győzelem nekünk.
Mohácsi Antal: – Fiatal játékosainknak sok játékperc kell még ahhoz, hogy taktikai érettségben, döntéshozatalban és a párharcokban fejlődjenek. Elindultunk egy úton, ami tudjuk, hogy rögös és hosszú, de megpróbálunk felemelt fejjel végigmenni rajta. Kár ezért az ötperces rövidzárlatért.

Koppánymonostori SE-Bábolnai SE 3-1 (0-1)

Vigh László: – Nem volt könnyű mérkőzés. Végig a műfüvön edzettünk, most pedig élőfüvön játszottunk. Nem volt jó az első félidő, de a szünetben rendeztük a sorokat. A második játékrészre úgy jöttünk ki, hogy az egész csapat akarta a győzelmet, és be is húztuk azt.
Józsa Péter: – Negyvenöt percig működött, amit szerettünk volna. A szünet után gyorsan leromboltunk, amit lehetett. 2-1-nél rúgtunk egy kapufát, viszont gólt az ellenfelünk szerzett.

Sárisápi BSE-Vértesszőlősi SE 1-0 (1-0)

Karcagi Pál: – Ezért a győzelemért is három pont jár… Idényeleji forma, ennél sokkal több kell majd a továbbiakban.
Tokaji Zsolt: – A második félidő játéka alapján nem érdemeltünk vereséget. Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez.

Ácsi Kinizsi SC-Wati Kecskéd KSK 0-14 (0-6)

Nagy László: – Teljes KO. Az az igazság, hogy a fiatal ácsi futballisták becsapták a csapatot, nem jöttek el a mérkőzésre. A sérülések után már nem tudtunk cserélni, azért lett ennyi a vége.
Linczmaier László: – Csodás időben, jó pályán sok gólt lőttünk. Meccshangulat viszont nem volt, így inkább üres a pohár. A hazaiaknak kitartást kívánok!

FC Esztergom-Nyergesújfalu SE 3-1 (0-0)

Szivák Krisztián: – Az első félidőben inkább taktikai harc dúlt a pályán. A szünet után megérkeztünk a mérkőzésbe, és tíz emberrel is szép gólokat lőve tudtunk nyerni egy nagyon egységes és masszív csapat ellen.
Jánosi Dániel: – Óriási egyéni hibáinkat és figyelmetlenségeinket kegyetlenül kihasználta ellenfelünk, ennek köszönhető a mai vereség. Tragédia nem történt, a jövő héten javítani kell!