A harmadosztály Déli csoportjában a listavezető Almásfüzitő biztosan nem szerez pontot, hiszen ezúttal szabadnapos. Ezáltal csökkenhet a második Csém hátránya, már ha győzni tud a vereséggel rajtoló Dad otthonában. A harmadik helyezett Szákszend meglepő veresége után Naszályra utazik, ez sem lesz könnyű párharc számára. A Kisbér a Rédét birkózhatja le hazai pályán, míg a Dunaalmás a Bakonysárkány ellen tartaná otthon mindhárom pontot. Érdekes lehet a Bakonyszombathely hazai mérkőzése a Kisigmánd ellen is.
Északon továbbra is rangadók vannak a terítéken: a második helyért hajtó Tardos és Héreg-Vértestolna most egymás ellen döntheti el, kié legyen az ezüstérem. A listavezető Csolnok az előző heti rangadó után most egy újabbat vív, ezúttal a Tokodot fogadja. A pontkülönbség nagy, ugyanakkor ősszel a Tokod 3-0-ra verte a Csolnokot. A Lábatlan a Dunaszentmiklós életét nehezítené meg vasárnap, míg a Szárliget az Annavölgy ellen folytatná remek sorozatát. A TABAK és a Bajna összecsapása akár gólzáporos is lehet, a tabellán a hazaiak állnak jobban, mindössze egy ponttal.



M&M megyei III. osztály, Déli csoport, 16. forduló
Vasárnap, 15 óra: Bakonyszombathely KSE–Kisigmándi KSK, Dad KSE–Csémi SE, D.M.A.C. Dunaalmás–Bakonysárkányi SE, Kisbéri SSE–Réde KSE, Weldtech-Naszály SE–Szákszendi SE. Szabadnapos: Almásfüzitői SC.
Északi csoport, 16. forduló
Vasárnap, 15 óra: Csolnoki SZSE–Tokod SE, Lábatlani ESE–Dunaszentmiklósi SE, Szárligeti SE–Annavölgyi BSE, TABAK–Bajnai SE, Tardosi FC–Héreg-Vértestolna. Szabadnapos: Baj KSE.