Nézzük, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők. Vértesszőlősi SE–Ácsi Kinizsi SC 16-1 (8-1)

Tokaji Zsolt: – Köszönettel tartozom az Ács csapatának a tisztességes és becsületes játékért, kitartást kívánok nekik. A csapatomnak gratulálok a 16 gólhoz, és remélem, hogy nem lőttük el minden puskaporunkat.
Sipos István: – Szégyellje magát minden olyan ácsi futballista, aki ma nem tartott a csapattal. A létszámhiány miatt csak szenvedni tudtak a kiálló fiatalok.

Bábolnai SE–Sárisápi BSE 3-2 (2-0)

Józsa Péter: – Tudunk meglepetésekkel szolgálni néha. Jól kezdtünk, a vendégeknél volt fegyelmezetlenség, majd súlyos szabálytalanság. Ez kissé minket zavart meg…
Karcagi Pál: – A második félidőben nyolc mezőnyjátékossal extrát játszott a csapat. Az első félidővel nem tudom, hogy számol el néhány játékosom, bár hozzáteszem: szívesen visszanéznék dolgokat, nem minden történt úgy, ahogy én láttam, de ez semmit sem ér, jól tudom…

Tatai AC–Koppánymonostori SE 0-3 (0-1)

Kele Zoltán: – Sajnos nem sikerült meglepetést okoznunk. Az a helyzet, hogy tettünk azért, hogy így alakuljon a mérkőzés. A kiállítás ellenére talán meg is foghattuk volna a mérkőzést egy kis szerencsével. A játékosaim akaratára és küzdeni tudására nem lehet panaszom.
Vigh László: – Nem volt könnyű, hiszen egy szervezett, fiatal csapattal játszottunk. Kevés területet és lehetőséget hagytak nekünk, de a szünet után egyre több lehetőségünk nyílt, így sikerült nyernünk.

OBSK Oroszlány–Nagyigmándi KSK 5-0 (0-0)

Sebestyén Ferenc: – Az első félidőben a tervezett játékunk egy kicsit még akadozott, bár már látszott, hogy hatékonyabb, mint a múlt fordulóban. Egy szerkezeti változás aztán meghozta a várt eredményt: helyzet helyzet hátán, folyamatosan nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. A szünet után jöttek a ziccerek, majd a végén a gólok is. Van hiányérzetem, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, többet is rúghattunk volna.
Mohácsi Antal: – A második gólig fegyelmezett, szervezett, harcos játékunkkal egyenrangú ellenfelei voltunk a megye talán legerősebb keretével rendelkező csapatának. A második találat után azonban elfáradtunk, fejben, testben és lélekben is.

Zsámbéki SK–Tatabányai SC 1-1 (1-0)

Bodó László: – Csupa nagybetűs csapat. Amit megbeszéltünk, maximálisan betartottuk és végig koncentrálva, százötven százalékot teljesítve azt gondolom, hogy a pontot teljesen megérdemelten tartottuk itthon a bajnok Tatabányával szemben.
P. Nagy László: – Nem voltunk ott fejben Zsámbékon. Sokan úgy gondolták, hogy vége a bajnokságnak. Egy nagyon lelkes, nagyon jó csapat ellen játszottunk.

Nyergesújfalu SE–Vértessomlói KSK 4-1 (1-1)

Jánosi Dániel: – A második félidei jobb játékunknak köszönhetően tartottuk itthon a fontos három pontot.
Dupai János: – Gratulálok az ellenfélnek. Nem éreztem, hogy ennyi van a két csapat között. Összehoztunk néhány gólt nekik…

Wati Kecskéd KSK–FC Esztergom 3-2 (0-1)

Linczmaier László: – Borzalmas talajú pályán is jó meccset játszott a két csapat. Az első félidőben a kapufáink és helyzeteink után demoralizáló volt az utolsó percben kapott gól. A csapat nagyon akart, és az utóbbi idők legharciasabb játékával megfordította a meccset.
Mátyás Zsolt: – A győzelmet jobban akaró csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot.