A 18. fordulót játszották a harmadosztály déli csoportjában. 

Mészáros&Mészáros megyei III. osztály, Déli csoport, 18. forduló

A listavezető Almásfüzitő sorozatban második mérkőzésén szenvedett vereséget, ami egyáltalán nem jellemző rájuk, hiszen ez a két vereség jelenti az összeset. A Csém elleni vereség még vállalható volt, hiszen a Csém a második helyen áll, és tör a bajnoki címre, azonban ugyanez a Bakonyszombathelyről egyáltalán nem mondható el. A találkozót erősen kezdték a hazaiak, hiszen negyed óra alatt kétgólos előnyre tettek szert. Az Almásfüzitő a második játékrészben ugyan szépített, de a hazaiak újra két gólra voltak képesek. A vendégek egy gyors rohammal visszajöttek egy gólra, de egyenlítés helyett a meccs végén ismét a Bakonyszombathely szerzett gólt, így otthon is tartották a három pontot.Bakonyszombathely KSE–Almásfüzitői SC 5-3 (2-0)
Bakonyszombathely, vezette: Kreitl Tamás (Balogh István, Bagi Attila János).
Bakonyszombathely: Nagy – Bakács (Flekács, 68.), Kuti, Czeglédi Á. (Morvai, 71.), Czeglédi D., Takács R. T. (Pirik, 76.), Tóth A. (Nokta, 38.), Mészáros T., Gansperger, Kovács (Mészáros I., 46.), Víg. Technikai vezető: Tóth Sándor.
Almásfüzitő: Deres – Doma (Mihaliszkó, 68.), Mózes, Péter, Sáling K., Kolompár, Hamza, Szente (Szederkényi, 61.), Cseh (Parcsami, 86.), Vona, Balogh R. O. Vezetőedző: Berlik Zsolt.
Gólszerző: Mészáros T. (1-0) a 3., Kuti (2-0) a 14., Péter (tizenegyesből, 2-1) az 59., Kuti (3-1) a 62., Czeglédi Á. (4-1) a 66., Péter (4-2) a 76., Balogh R. O. (4-3) a 78., Czeglédi D. (5-3) a 89. percben.
Kiállítva: Kuti (Bakonyszombathely) a 89. percben.

A Csém – érezvén a sebzett vad szagát – nagyon magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a szebb napokat is megélt Bakonysárkány ellen. Az első félidőben minden lényegi kérdés eldőlt, hiszen öt volt a különbség, a szünet után csak a gólkülönbséget kellett eldönteni. Ez végül nyolc lett, Szabó egymaga ennek felét szerezte.

Csémi SE–Bakonysárkányi SE 8-0 (5-0)
Csém, vezette: Pluhár Máté Mihály (Vankó Márton, Kovács Mónika).
Csém: Farkas – Gyányi, Oláh, Buzás, Körmendi (Bagó, 82.), Juhász, Szabó, Kollár, Gulyás (Tóth A., 78.), Gerencsér (Dián Zs., 64.), Dián G. (Torday, 71.).
Bakonysárkány: Manner D. – Szilágyi, Varga T. M., Ősz, Tóth R. F., Bercsik (Kecskés, 68.), Nagy J. (Glaser, 46.), Németh, Király, Petőcz, Manner A. Technikai vezető: Mikola Géza.
Gólszerző: Kollár (1-0) a 10., Szabó (2-0) a 22., Juhász (3-0) a 36., Szabó (4-0) a 40., Buzás (5-0) a 43., Juhász (6-0) a 75., Szabó (7-0) a 80., Szabó (8-0) a 83. percben.

Micsoda szomszédvári rangadó! Mindkét gárda esélyes a dobogóra, így ez a találkozó sokat számíthat a végelszámolánál. A vezetést a Szákszend szerezte meg, de nem sokkal később a Dad egalizálni tudott, így a döntés a második félidőre maradt. Ott azonban már fordított sorrendben jöttek a találatok: előbb a Dad vette át a vezetést, majd a Szákszendnek kellett egyenlítenie. Itt azonban nem lett vége a mérkőzésnek, hiszen Klestenitz nem csak egyenlített, de a győztes gólt is magára vállalta, méghozzá a 90. percben. Ezzel a Szákszend fontos három pontra tett szert, így már három pont a két csapat közötti differencia.

Dad KSE–Szákszendi SE 2-3 (1-1)
Dad, vezette: Drabon Barnabás (Gaszner Tamás, Sebján Márk).
Dad: Csupor – Cseh, Magyarcsik (Juszkó, 86.), Kerner, Kovács L., Gerlinger (Szabó G., 70.), Kiss, Olosz, Török, Molnár (Becsák, 78.), Horváth.
Szákszend: Varga – Klestenitz Á., Peti, Kovács I. (Moldován, 59.), Dobai (Szabó D., 90.), Klestenitz M., Hideg Zs. D., Nagy, Hideg T. (Mayer, 84.), Veres, Kiss L. Technikai vezető: Simon József.
Gólszerző: Nagy (0-1) a 28., Horváth (1-1) a 35., Horváth (2-1) az 56., Klestenitz Á. (2-2) a 75., Klestenitz Á. (2-3) a 90. percben.

A Naszály is hozta a kötelezőt, mindkét félidőben hármat lőttek a Kisigmándnak. Szuri elemében volt, hiszen mindkét félidőben duplázott, összességében az pedig négy találatot jelent. A Naszály jelenleg a negyedik, két ponttal a Szákszend mögött, így tehát még igen izgalmas lesz a dobogóért vívott harc.Weldtech-Naszály SE–Kisigmándi KSK 6-0 (3-0)
Naszály, vezette: Vas Kevin (Paulovics Bence, Káldi Márk).
Naszály: Nagy P. – Kóródi N., Gulyás, Németh, Dudás, Szuri (Hebling, 65.), Kóródi B., Tóth R. G., Nagy F., Török (Szántó, 59.), Lakatos.
Kisigmánd: Himler – Morvai (Major E. F., 46.), Szalai J. I., Major G., Csige (Bokros, 46.), Takács, Sándor, Szalai Á., Babai, Kocsis (Kugli, 64.), Maráz.
Gólszerző: Szuri (1-0) a 22., Szuri (2-0) a 25., Dudás (3-0) a 38., Szuri (4-0) a 46., Szuri (5-0) az 58., Lakatos (6-0) a 62. percben.

A D.M.A.C. Dunaalmás–Réde KSE mérkőzés elmaradt.
Szabadnapos: Kisbéri SSE.