Nagy meglepetés nem történt az északi csoportban sem. 

Mészáros&Mészáros megyei III. osztály, Északi csoport, 18. forduló

A Bajna hozta a kötelezőt az Annavölgy ellen. A tabellán elfoglalt hely nem is, inkább a megszerzett pontok száma alapján a Bajna abszolút esélyese volt a találkozónak, és egy magabiztos, háromgólos diadallal otthon is tartották a fontos három pontot.



Bajnai SE–Annavölgyi BSE 3-0 (1-0)
Bajna, vezette: Tatár Levente (Rozmann Kornél, Székely Roland).
Bajna: Bábszki – Molnár L. (Szöllősi, 80.), Varga L. B., Marsi (Tóth M. A., 82.), Konrád (Molnár F., 46.), Kelemen (Tóth L., 70.), Varga M. J., Flórián, Pásztor (Török, 81.), Witzenleiter (Győrfi, 60.), Horváth G. (Kovács I., 85.).
Annavölgy: Kerekes – Ferenczi, Kőrösi, Turcsán, Mészáros, Turi, Sasvári (Ferenczy L., 60.), Párkányi, Szegvári, Ferenczy I., Horváth F.
Gólszerző: Flórián (1-0) a 14., Molnár F. (2-0) az 52., Kelemen (3-0) a 69. percben.

A listavezető Csolnok is hatalmas esélyesnek számított a Baj ellen. A bajaiak ugyan kissé megijesztették a hazaiakat, mikor az első percben betaláltak, de itt majdnem az összes puskaporát ellőttee a vendég gárda. A félidőben már 3-1 volt, majd ugyanezt megismételve a vége 6-2 lett, csak most a félidő végén rúgta a gólt a Baj. A Csolnok továbbra is kilenc pontos előnnyel bír.

Csolnoki SZSE–Baj KSE 6-2 (3-1)
Csolnok, vezette: Bankó István (Kiss Eszter, Szalay Norbert).
Csolnok: Tóth B. – Bulfán, Parti (Szatmári, 13.), Barlangi T. G., Farkas A., Barlangi B. (Gál Cs., 65.), Zsolnay, Putz (Gause, 51.), Jantos, Kovács Bence, Vörös D. Z. (Pázmándi, 46.). Vezetőedző: Vigh Attila.
Baj: Bodzay – Godina, Beigelbeck, Nagy, Kovács Béla, Bugyi (Tóth B. Gy., 46.), Somogyi (Hermann, 74.), Németh, Kutak, Sebestyén, Hocza. Vezetőedző: Tóth János.
Gólszerző: Kovács Béla (0-1) az 1., Kovács Bence (1-1) a 17., Zsolnay (2-1) a 30., Zsolnay (3-1) a 44., Pázmándi (4-1) az 58., Zsolnay (5-1) a 60., Kovács Bence (6-1) a 71., Kovács Béla (6-2) a 74. percben.

A Tokod remek formában van, a Tardos után most a Lábatlant is legyőzték, így tovább írják dobogós álmaikat. Hamar dűlőre akarták vinni a dolgot, az első félidőben már kettő volt a különbség, majd a szünet után megduplázták előnyüket. Ezzel a Tokod jelenleg a negyedik, egy ponttal a Dunaszentmiklós mögött.

Lábatlani ESE–Tokod SE 0-4 (0-2)
Lábatlan, vezette: Fehér György (Kurali Zoltán, Spiák István Dávid).
Lábatlan: Latorcai M. V. (Steiner, 32.) – Juhász D., Németh, Weimer, Török (Büki, 83.), Nagy, Balogh, Paul (Bácskai, 76.), Gyalogos, Kovács Péter, Lengyel. Technikai vezető: Balla László József.
Tokod: Tóth L. (Kapás, 80.) – Cauxeiro D., Kiss Sz., Borhi (Csáki, 77.), Muzsik (Sárközi, 59.), Szőke, Vass, Horváth, Borsi, Móra, Hőgyes (Szépvölgyi A., 56.). Vezetőedző: Robotka Bence.
Gólszerző: Borhi (0-1) a 7., Móra (0-2) a 28., Sárközi (0-3) a 69., Sárközi (0-4) a 81. percben.

Fontos rangadót nyert a dobogós helyének megtartása érdekében a Héreg-Vértestolna a Szárliget ellen. A hazaiak feltett célja a dobogós helyek elérése, ám ehhez most nem kerültek közelebb, sőt… A vendégek gyorsan lerendezték a meccset, húsz perc sem kellett, hogy két gólt szerezzenek, ami a végeredményt is jelentette.



Szárligeti SE–Héreg-Vértestolna 0-2 (0-2)
Szárliget, vezette: Kelemen István (Dénes Levente, Tóth Huba).
Szárliget: Farkas Z. M. (Porcelán, 46.) – Farkas D., Tóth I. (Bolla D., 23.), Tóth Z. P., Maróti (Nagy, 46.), Bányai, Szabó M., Mikulinczki, Szabó R., Bódis (Bolla K., 70.), Czeglédi (Keil, 59.). Vezetőedző: Mezei Ferenc.
Héreg-Vértestolna: Barassó – Pálinkás (Háder, 58.), Szöllősi, Laczi (Forgó, 73.), Bárányos, Nemes, Pisla, Goldschmidt T., Velencei, Szalay, Miklos.
Gólszerző: Goldschmidt T. (0-1) a 10., Bárányos (0-2) a 17. percben.

A Dunaszentmiklós szeretné megőrizni a harmadik helyét, ehhez nagyon fontos volt idegenben legyőzniük a TABAK csapatát. Egy órán keresztül aztán nem esett gól, de Schmidt hozta az ilyenkor szokásos találatát. Sasvári találatával gyorsan megduplázták előnyüket a vendégek, így az is belefért, hogy a találkozó hajrájában szépítsen a hazai csapat.

TABAK–Dunaszentmiklósi SE 1-2 (0-0)
Tokodaltáró, vezette: Kis Gergő Benedek (Füleki Márton, Iván Kornél).
TABAK: Békési P. – Fekete, Juhász G., Kara L., Viszolai (Felföldi G., 46.), Juhász P., Giricz (Takács Gábor, 81.), Soláry, Mátyók (Kása, 76.), Boldizsár (Kara K., 53.), Madari (Üveges, 69.).
Dunaszentmiklós: Nyári – Búzer, Schmidt M. (Ströcker, 84.), Dinga, Schmidt N., Schmidt D. Z. (Mikonya, 81.), Takács Gábor, Stodola, Kerekes (Apagyi, 63.), Csordás, Sasvári. Technikai vezető: Nágel Imre.
Gólszerző: Schmidt M. (0-1) a 60., Sasvári (0-2) a 68., Juhász P. (1-2) a 86. percben.

Szabadnapos: Tardosi FC.