Szokás szerint mutatjuk, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők. Ezúttal a 20. forduló van terítéken. A forduló összefoglalóját ITT lehet elolvasni. Tatai AC–Vértesszőlősi SE 2-2 (1-2)

Kele Zoltán: – Az első fél­időt átaludtuk, de a szünet után a csapat mindent megtett azért, hogy pontot szerezzünk. Ha lett volna egy kis szerencsénk, meg is nyerhettük volna a találkozót. Az össz­képet nézve igazságos a döntetlen.
Tokaji Zsolt: – Általunk többszörösen megnyerhető mérkőzés végén mi örülhettünk az egy pontnak. Jobbulást kívánok mindkét csapat sérült játékosainak.

OBSK Oroszlány–Wati Kecskéd KSK 3-3 (0-0)

Sebestyén Ferenc: – A játékosok összekeverték a karácsonyt a húsvéttal – nem most kell ajándékozni. Az utóbbi időben úgy érzem, hogy hiába van meg a játékunk, ha bizonyos helyzeteket nem kezelünk megfelelően, akkor az addig megszerzett előnyünket simán leadhatjuk. Csak rajtunk múlik, hogy a következő mérkőzésen hogyan alakulunk.
Linczmaier László: – Le a kalappal a csapat előtt. Egy jobb csapat otthonában, kétgólos hátrányból felállva hoztunk el egy pontot. Ennél is örvendetesebb, hogy ennyi balszerencse mellett is fejlődünk, a kívánt irányba haladunk.

Tatabányai SC–Nagyigmándi KSK 10-0 (4-0)

P. Nagy László: – Helyenként szép gólokkal és jó játékkal küzdöttük le a bajnoki cím felé vezető út következő akadályát.
Orbán Zsolt: – A mérkőzés végkimenetele nem volt kérdéses, azonban ha öt játékos nem hiányzott volna a tervezett kezdőcsapatból, talán nem szenvedünk ilyen megsemmisítő vereséget.

Nyergesújfalu SE–Sárisápi BSE 0-1 (0-1)

Jánosi Dániel: – Nagyon gyengén játszottunk, nem találtuk a játék ritmusát, amiből sajnos ez jött ki. Nem történt katasztrófa, megyünk tovább, és megpróbálunk a következő mérkőzésen javítani.
Karcagi Pál: – Szerencsére ma a szebbik arcát mutatta a csapat, hajtott, küzdött, helyenként jól is játszott. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Vértessomlói KSK–Koppánymonostor SE 2-1 (0-0)

Dupai János: – A második fél­időben a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. Több helyzetet dolgoztunk ki, ebből kettőt sikerült értékesíteni.
Vigh László: – Érthetetlen számomra, ami történt. Helyzet helyzet hátán, és mindet kihagytuk… Minden héten ez van sajnos, nem tudunk gólt rúgni.

Bábolnai SE–FC Esztergom 0-0

Józsa Péter: – Tipikus egygólos mérkőzésen amelyik csapat gólt rúgott volna, az nyer, de maradt a döntetlen. Mindkét oldalon voltak komoly lehetőségek.
Mátyás Zsolt: – Eltiltástól és sérülésektől sújtott csapatommal igazságos döntetlent sikerült elérni Bábolnán.