Sok tétje nem volt az Atlasz Geodézia Megyei I. osztályban, amikor a 25. fordulót rendezték, ami az utolsó előttit jelenti. 

A Sárisáp azzal a tudattal utazott Esztergomba, hogy egy győzelemmel biztossá válhat a negyedik hely. Sokáig nem bírtak egymással a felek, míg nem büntetőhöz jutott a Sárisáp. A Sárisáp listáján pedig úgy fest, hogy a kapus, Sándor Gábor van az első helyen, hiszen ő állt oda a tizenegyeshez, és be is vágta – csak úgy, mint a Zsámbék és a Nyergesújfalu elleni kupameccseken. Ezzel a góllal a Sárisáp a negyedik helyen zárja a bajnokságot.

FC Esztergom–Sárisápi BSE 0-1 (0-0)
Esztergom, vezette: Hartdégen Zs. (Frank V. L., Szántó R. D.).
Esztergom: Kánya – Budavári, Chrompota (Éber, 85.), Patos (Révész, 59.), Klátyik, Dékány (Bokros, 76.), Krammer, Majtényi, Bugjó (Paltineau, 65.), Várszegi B., Gyebnár. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.
Sárisáp: Sándor G. – György, Berki, Hamza (Jurásek Zs., 76.), Cauxeiro (Góman, 61.), Terplán, Guzsik (Lohner, 78.), Karcagi R., Farkas, Horváth Gy. (Jurásek J., 90.), Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.
Gólszerző: Sándor G. (79., tizenegyesből).
Jók: senki, illetve Sándor G., Karcagi.Szokásos kiütéssel búcsúzott az Ács a hazai közönségétől. A Koppánymonostor látogatott hozzájuk. Gyakorlatilag elég hamar eldőlt a három pont sorsa, ahogy szokott, csak a gólkülönbség volt a kérdéses. Rába öt, a csereként beálló Zvér négy gólt vágott – utóbbi a volt csapatának, így 16 lett a különbség.

Ácsi Kinizsi SC–Koppánymonostori SE 0-16 (0-6)
Ács, vezette: Havasházi Sz. (Baranyai L., Sirokmán A.).
Ács: Marczali – Tóth A. (Járóka, 67.), Blahó, Császár, Satu (Szabó, 62.), Kohár M. (Gerencsér, 85.), Cseh, Papp (Kántor, 65.), Vörös J., Vörös R., Vendégh. Elnök: Sipos István.
Koppánymonostor: Vicena – Egyed, Pekler (Szalai, 51.), Hegedüs, Bilkó (Venczel, 58.), Alasztics (Zvér, 62.), Rába (Lamperth, 67.), Sallai, Sinkó (Szőnyi, 56.), Dávid, Tímár. Vezetőedző: Vigh László.
Gólszerzők: Rába (12., 15., 20., 61., 64.), Alasztics (18., 24.), Hegedüs (45.), Bilkó (53.), Szalai (58.), Zvér (70., 73., 80., 87.), Lamperth (75.), Egyed (85.).
Jók: senki, illetve Rába, Zvér, Alasztics.

A Kecskéd még hajt a hatodik helyért, ehhez viszont mindenképpen le kellett győzniük a Nagyigmándot. Elég hamar megjött az áttörés, az első félidőben két gólt is rúgott a Kecskéd. A szünet után aztán jött a harmadik, míg a hosszabbításban a negyedik, így a Kecskéd magabiztos győzelmet aratott. A jövő héten a hatodik hely sorsa dőlhet el, hiszen épp a Koppánymonostorral vívnak majd, de akár az 5. hely is megcélozható.

Wati Kecskéd KSK–Nagyigmándi KSK 4-0 (2-0)
Kecskéd, vezette: Jurák F. (Mihályi G., Csejtei Cs.).
Kecskéd: Maronga R. (Pásku, 80.) – Czékmány (Farkas J., 62.), Simon (Kiss, 81.), Kocsán, Hagymási, Greskó, Pető (Schmuck, 83.), Kese, Kucsera, Neukunft, Farkas P. Vezetőedző: Linczmaier László.
Nagyigmánd: Halasi – Fehér, Bakura, Pintér, Kuti Horváth, Szappanos (Juhász, 67.), Krizsán (Ötvös, 46.), Horváth Z., Boros, Kovács, Mesterházi. Vezetőedző: Mohácsi Antal.
Gólszerzők: Kucsera (8.), Pető (27., 66.), Hagymási (91.).
Jók: Kucsera, Farkas P., illetve Kuti Horváth, Horváth Z., Bakura.

A Tatabánya már bajnokként fogadta a szomszédos Vértesszőlőst. Az első gólra majdnem 25 percet kellett várni, de aztán a szünet előtt még jött a második. A térfélcserét követően aztán jóval pontosabb volt már a hazai csapat, és végül hétig jutott – köztük egy vértesszőlősi gól is esett. A vereséggel a Vértesszőlős biztosan 11. helyen zárja a bajnokságot.Tatabányai SC–Vértesszőlősi SE 7-1 (2-0)
Tatabánya, vezette: Széplábi G. (Büki G., Janovics I.).
Tatabánya: Balla (Dombai, 58.) – Kovács D. Sz. (Györgykovács, 81.), Árvai, Soltész, Kovács I., Klausz (Németh, 46.), Solymos (Wágner, 73.), Fodor (Krupánszki, 73.), Gaszner, Székely, Katona. Vezetőedző: P. Nagy László.
Vértesszőlős: Szekér – Bencsik, Müller (Duka, 66.), Kolompár, Jónás (Kovács, 63.), Bognár M., Ratimorszky (Gyurász, 55.), Králl, Németh P., Bognár F., Kocsis. Vezetőedző: Tokaji Zsolt.
Gólszerzők: Solymos (24.), Árvai (45., 49., 62., 88.), Fodor (68., 72.), illetve Bencsik (70.)
Kiállítva: Kocsis (27., Vértesszőlős)
Jók: Árvai, illetve mindenki.

Gyakorlatilag egy helyosztó volt ez a találkozó a 9. helyért. Aki nyer, azé az a pozíció. Az első félidő szoros volt, Valkó és Horváth találatára Koller reagált még az első játékrészben. A tavasszal remekelő Bábolna aztán a szünet után eldöntötte a három pont sorsát, ismét Valkó volt eredményes, így keretbe zárta a találkozót. Ez a győzelem azt jelenti, hogy a Bábolna a 9. helyen zárja a bajnokságot, míg a Vértessomló marad a 10.

Bábolnai SE–Vértessomlói KSK 3-1 (2-1)
Bábolna, vezette: Fiderman M. (Ferling Á., Hegedüs R.).
Bábolna: Pécsvárady – Valkó G., Horváth D., Valkó M., Kalamár (Nardai, 90.), Szendi, Marcinkó (Csillag, 46.), Magyar, Takács B. (Szalai, 85.), Kolonics (Horváth L., 72.), Fábián. Vezetőedző: Józsa Péter.
Vértessomló: Ujszászi – Szomolya (Kovács I., 75.), Eigner B., Erdei (Kövessy, 30.), Koller, Szepesi (Eigner Zs., 75.), Batin, Kovács K., Egri (Murányi, 30.), Kovács S., Petőcz. Vezetőedző: Dupai János.
Gólszerzők: Valkó M. (27., 72.), Horváth D. (37.), illetve Koller (44.).
Jók: Pécsvárady, Valkó M., illetve Kovács K., Batin, Kövessy.

Ha volt tétje a meccsnek, akkor az, hogy a Tata leszakítsa a Nagyigmándot maga mögül, de ez nem jött össze. A hetek óta rossz formában lévő Nyergesújfalu most hamar megszerezte a vezetést, de most szokásától eltérően meg is tartotta azt. A második félidőben Rozmán tolta meg az előnyt kettőre, így a Nyergesújfalu fontos három ponttal tért haza. A Nyergesújfalu jelenleg az ötödik, de ezt még könnyen elveszíthetik.

Tatai AC–Nyergesújfalu SE 0-2 (0-1)
Tata, vezette: Miráki G. (Bábszki G., Drabon B.).
Tata: Battka – Csapó, Szabó, Csordás G. (Fekete, 68.), Tóth N. D. (Bogár, 79.), Mészáros (Zuggó, 75.), Csordás D., Suhai, Nagy (Koronczi, 87.), Széles (Járóka, 85.), Kovács. Vezetőedző: Kele Zoltán.
Nyergesújfalu: Balogh Attila – Török, Balogh András, Tóth D., Hajnal (Manga, 89.), Jámbor, Gimesi (Szoboszlai, 53.), Nagy, Rozmán (Jánosi, 76.), Katona, Fekete. Vezetőedző: Jánosi Dániel.
Gólszerzők: Tóth (12.), Rozmán (75.).
Jók: Suhai, Tóth, Szabó, illetve Balogh András, Katona, Török, Nagy, Rozmán.

Az Oroszlánynak egy célja volt az utolsó két fordulóban: pontot szerezni. Ez kellett ugyanis a biztos ezüsthöz, ami a remek ősz után szinte biztos volt, de tavasszal volt egy-két botlás. Az biztos, hogy Minárcsik gyorsan megszerezte a vezetést a hazaiaknak, ám Kállay még a szünet előtt egalizált. A második játékrész nem hozott gólt, így biztossá vált, hogy az Oroszlány lesz a második, a Zsámbék pedig a harmadik. A találkozón búcsúzott a hazai közönségtől Mester Zoltán, aki a szezon után visszavonul.OBSK Oroszlány–Zsámbéki SK 1-1 (1-1)
Oroszlány, vezette: Katona B. M. (Gabala Zs., Jászberényi M.).
Oroszlány: Boros – Molnár, Soós (Haász, 46.), Korcsok, Kuzma, Kiss (Tóth Á., 56.), Szűcs, Mester (Fekete, 88.), Szeibert (Csontos, 79.), Simonka, Minárcsik. Vezetőedző: Sebestyén Ferenc.
Zsámbék: Lakatos – Áprily, Marticsek, Juhász, Sugár, Mann (Fekete I., 80.), Kállay (Haupt, 63.), Kósa Szilágyi (Veréb, 77.), Szabó (Fekete Cs., 73.), László, Karai (Nagy, 84.) Vezetőedző: Bodó László.
Gólszerzők: Minárcsik (5.), illetve Kállay (37.).
Jók: Szűcs, Mester, illetve Áprily, László, Sugár, Juhász.