Augusztus első hétvégéjén már tétmeccs várt az NB II.-ben szereplő Dorogi FC-re. Az ellenfél a feljutás egyik legnagyobb esélyese, a Vasas volt.




A kissé átalakult, régi-új vezetőedzővel felálló Dorog elég erősen kezdte a meccset: már a második percben Paudits találatával megszerezte a vezetést a Komárom-Esztergom megyei gárda a jóval esélyesebbnek számító Vasas ellen. Ezt követően az angyalföldi gárda megélénkült, de nem sikerült betalálniuk. A félidő végén aztán Paudits ismét betalált, ezáltal lábbal. A második játékrészben is mezőnyfölényben játszott a Vasas, de látszott rajtuk az idény eleji forma, a Dorog pedig tökéletesen végrehajtotta, amire berendezkedett. A 90. percben ugyan Birtalan lövése még utat talált Mursits hálójába, de ezzel a találattal csak szépített a Vasas, egyenlíteni már nem sikerült.

Dorogi FC – Vasas FC 2-1
Gólszerzők: Paudits (2., 45.), illetve Birtalan (90.)

Dorog: Mursits – Kitl , Papp, Albert, Dlusztus- Nyíri, Földi, Paudits – Délczeg, Csillag, Lénárth. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Vasas: Rados – Terbe, Tóth B., Viczián, Lakatos – Gál, Szatmári, Kovács – Birtalan, Balajti, KIrály. Vezetőedző: Szanyó Károly