Szerdán már ismét pályán volt az NB II.-ben a Dorog, miután hétvégén győztek a nyitányon a Vasas ellen. Ezúttal Nyíregyházára látogatott a Németh-gárda. Sokáig úgy tűnt, hogy a Dorog kapott gól nélküli döntetlent játszik, ám nem így lett: a csereként beálló Sitku a 91. percben betalált, ezzel pedig a Dorog ünnepelhetett. Ezzel kettőből kettő a piros-fekete csapat mérlege az NB II.-ben.

Nyíregyháza Spartacus – Dorog 0-1 (0-0)

Városi Stadion 1700 néző

Jv: Nagy Róbert ( Punyi Gyula, Berényi Ákos)

Nyíregyháza: Jova – Polényi, Fodor F., Pejovic, Gulyás M. (Tóth B. 72.), Svedyuk, Végső, Kártik (Kovác 60.), Kovács N.(Starosta 82.), Rezes, Hornyák

vezetőedző: Zoran Spisljak

Dorog: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Lénárt, Forró (Csillag 57.) – Földi B., Kitl M.(Berkó 64.), Albert Á., Papp – Délczeg, Paudits (Sitku 89.)

vezetőedző: Németh Szabolcs.

Zoran Spisljak vezetőedző, Nyíregyháza: – Két jól felkészült csapat találozott ma. A futballban nem elég helyzeteket kialakítani, gólt kell rúgni, és bőven volt lehetőségünk, de nem használtuk ki ezeket. A saját játékunkkal nem volt gond, de a helyzetkihasználással igen, ezen javítani kell. A Dorog is megmutatta, hogy veszélyes csapat, kilencven percig nem volt gond semlegesítettük őket, de a végén egy szituáció után megszerezték a három pontot.

Németh Szabolcs vezetőedző, Dorog: – Nagyon nehéz mérkőzés volt, egy jól felkészült, szervezett Nyíregyháza ellen. Tudtuk, hogy ellenfelünk játékosai jól jönnek ki a labdaszerzések után, ez néha problémát okozott. A végén viszont megszereztük a győztes gólt, és a héten a második nehéz mérkőzést nyertük meg. Büszke vagyok csapatomra, kapusunk szenzációsan védett, és a mezőnyjátékosok is tették a dolgukat.