Szokás szerint mutatjuk a hétvégi forduló edzői nyilatkozatait. Tatabányai SC–Sárisápi BSE 7-0 (5-0)

Bekő Balázs: – A kupa­meccs­hez képest sokkal koncentráltabban játszottunk, ennek meg is lett az eredménye. Kreatívan futballoztunk, szép gólokat szereztünk.
Karcagi Pál: – Gratulálok a Tatabánya csapatának. Sokkal jobb csapat, a mi átalakult, fiatal együttesünk sajnos gyáván, megilletődötten poroszkált, a hazaiak átrobogtak rajtunk. Nehéz lesz ezt a kezdést feledtetni, remélem, a játékosaim is rájönnek, hogy ez nagyon kevés…
Koppánymonostori SE–FC Esztergom 2-1 (2-0)

Vigh László: – Szervezett, fiatal csapat ellen játszottunk. Ügyesek, jó focit játszottak, szeretünk ilyen ellenfél ellen küzdeni. Az első játékrész jól sikerült, a szünet után többet birtokolta a labdát az Esztergom. Azért dolgozunk, hogy a hibákat kijavítsuk. Örülünk a három pontnak.
Váczy Dávid: – Tartalékos összeállításban érkeztünk a mérkőzésre, közel sem vagyunk még készen a csapatépítésben. Sajnos újra elkövettük ugyanazokat a hibákat, amelyeket rutinos ellenfelünk kihasznált. Ezután hiába voltunk mezőnyfölényben, nem használtuk ki a helyzeteinket, így pont nélkül maradtunk.
Zsámbéki SK–Kecskéd KSK 4-0 (3-0)

Bodó László: – Szenzációs volt az első félidő. Olyan felszabadultan és önbizalommal telve futballoztunk, hogy öröm volt nézni, szebbnél szebb gólokat rúgtunk. A második játékrész kicsit langyosabb volt, de ez szerintem természetes ebben a hőségben. Azt gondolom, hogy egy jó csapatot győztünk le, és ez növeli a győzelmünk értékét.
Linczmaier László: – Nem tudtunk meglepetést okozni, össze kell kapnunk magunkat. Ma a jobb csapat nyert, gratulálok nekik!
Vértesszőlősi SE–Vértessomlói KSK 4-1 (2-0)

Tokaji Zsolt: – Értékelhetetlen teljesítménnyel tudtunk győzni, amit a szerencsének köszönhetünk. A Vértessomló sérült játékosainak jobbulást kívánunk. Ennél csak jobb lehet…
Dupai János: – Jól kezdtük a mérkőzést, de sajnos súlyosan megsérült Batin Ábel. Ezt követően Eigner Balázs is megsérült, helyette már nem tudtam beküldeni cserejátékost. Koller Máté kiesése miatt kilencen voltunk a pályán, amikor szépíteni tudtunk, de a Vértesszőlős kihasználta a lehetőségeit.
Bábolnai SE–Nagyigmándi KSK 2-0 (1-0)

Józsa Péter: – Gyorsan vezetést szereztünk, s belealudtunk a mérkőzésbe. A kihagyott helyzetek majdnem megbosszulták magukat, nagyon nehezen tudtuk lezárni a találkozót.
Lahos Sándor: – A helyzeteit kihasználó hazai csapat nyerte meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak.
OBSK Oroszlány–Tatai AC 1-4 (1-1)

Sebestyén Ferenc: – Ahogy a nagykönyvben meg van írva: sikerült megvernünk magunkat. Gólokkal kellett volna vezetnünk, de az ellenfél ünnepelhetett. Sok egyéni hibánk volt, büntetőt hibáztunk. Gratulálunk az ellenfélnek.
Kele Zoltán: – Borzasztóan örülök, nagy meglepetést okoztunk. Egy jó elegy, ami nálunk van, hiszen jöttek idősebbek és voltak fiatalok a keretben. Kontrákra építkeztünk, ami szerencsére bejött.