A Dorog a sereghajtó Váchoz utazik, míg a Komárom a feljutásra pályázó Mosonmagyaróvár otthonában teszi tiszteletét vasárnap.
Labdarúgó NB II., 4. forduló
Vác FC – Dorogi FC
Vác, vasárnap, 17.30
A sereghajtónál vendégeskedik a dorogi együttes vasárnap. A Pest megyeiek rossz rajtot vettek, eddig valamennyi mérkőzésüket elveszítették, így pont nélkül állnak a bajnokságban. Igaz, a legutóbbi találkozója a Dorognak sem sikerült jól, két győzelem után hazai pályán kaptak egy négyest az MTK-tól. A váciaknak amúgy sokáig az indulásuk is kétséges volt pénzügyi problémák miatt, a játékosok hónapok óta nem kaptak fizetést. Keretüket az NB I.-es csapatok ifjúsági játékosaival töltötték fel, miután nyáron minden futballistájuk távozott. Csillag Dáriusz például épp a dorogiakat választotta. Mindez azonban nem szabad, hogy megtévessze a dorogiakat.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás

NB III., Nyugati csoport, 3. forduló
Credobus Mosonmagyaróvár-Komárom VSE
Mosonmagyaróvár, vasárnap 17 óra.
Az előző szezont még a másodosztályban töltő Mosonmagyaróvárhoz utazik a hétvégén Bozsik Péter alakulata. A kék-fehérek sokáig küzdöttek a bennmaradásért, ám végül nem sikerült, így a szezont a harmadosztályban kezdték.
Az első fordulóban megyei rangadót vesztettek, hazai pályán a Ménfőcsanak vitte el a három pontot Király József csapatától. A második fordulóban szintén megyei rang­adót vívtak, ezt viszont sikerrel vívták meg: az újonc Lipót otthonában 2-0-s sikert arattak, ezzel két találkozó után három ponttal áll a csapat. Ezzel szemben a Komárom néggyel.
– Ugyanúgy, ahogy az első fordulóban, most is nehéz ellenfélhez megyünk – kezdte Bozsik Péter. Nyíltan beszélnek a feljutásról, így biztosan nem lesz egyszerű találkozó. Egy pontot mindenképpen szeretnénk megszerezni, de ha kihasználjuk a lehetőségeinket, akár győzhetünk is – zárta a Komárom vezetőedzője.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás