A harmadosztályban is elkezdődik a labdarúgás. Több új csapat is lesz ebben a szezonban.Délen egyből jó meccsekkel kezdünk: a kieső Bokod az újjáalakuló Várgesztest fogadja, míg a Kisbér a Dad ellen vív rangadót. A Naszály otthon fogadja a Bakonysárkányt, a Szákszend pedig a Bakonyszombathelyt. Az új csapatként induló Bársonyos otthon mutatkozik be, ahogy a Császár II. is. Az előző szezon bajnoka, az Almásfüzitő Rédén mutatkozik be, és nincs kizárva, hogy kiütés lesz a vége.
Északon egyből szomszédvári rangadó lesz Tokodon, ahová a TABAK látogat. A másodosztályba átszállójegyet váltó, így kieső Szomód Dunaalmáson kezdi meg a harmadosztályt. A Vértestolna immár egymagában nevezett, első akadály a Bajna lesz. A Baj a Tardost fogadja, míg az Annavölgy a Szárligetet. A Tát ezen a hétvégén még nem mutatkozik be, miután a Dunaszentmiklós elleni találkozójukat elhalasztották. Búcsúzunk a Lábatlantól, hiszen ebben az esztendőben nem indítottak felnőtt csapatot.
M&M, Megyei III. osztály, Dél, 1. forduló
Augusztus 18., vasárnap, 18 óra
Szákszendi SE-Bakonyszombathely KSE, Weldtech-Naszály SE-Bakonysárkányi SE, Bársonyos SK-Csémi SE, Bokod Erőmű LE-Gesztesi SE, Császári SE II.-Kisigmándi KSK, Réde KSE-Almásfüzitői SC, Kisbéri SSE-Dad KSE.
M&M, Megyei III. osztály, Észak, 1. forduló
Baj KSE-Tardosi FC, Tokod SE-TABAK, Annavölgyi BSE-Szárligeti SE, D.M.A.C. Dunaalmás-Bar-Nul Szomód SE, Vértestolnai TE-Bajnai SE. A Dunaszentmiklósi SE-DG Tát találkozót később rendezik. Szabadnapos a Héreg.

Megjelentek legújabb szurkolói pólóink, szinte az összes focicsapat szurkolói megtalálják a megfelelőt! Rendeld meg most! Kattints ide.