A harmadosztály második fordulója vár ránk hétvégén.




Délen a Dad az előző heti problémák után hazai pályán mutatkozhat be, ha sikerül kiállni. A címvédő Almásfüzitő hazai pályán feledtetheti az óriási fiaskót. A Bokod minden bizonnyal esélyesként utazik Kisigmándra. Az újoncok csatája érdekes lehet: a Várgesztes fogadja a Bársonyost. A Csém-Naszály óriási rangadó lehet, az elmúlt szezonokban is, bár idén csak a Csém kezdte esélyesként a szezont. A Bakonysárkány tovább folytatná, most a Szákszendet fogadják. A Kisbér sem lépett még pályára, a hétvégén Bakonyszombathelyre utaznak.
Északon a Bajna a Dunaalmást fogadja egy háromesélyes párharcon, míg a kieső Szomód az Annavölgy csapatát látja vendégül. A forduló rangadója a Szárliget-Tokod lehet, de a Héreg-Vértestolna összecsapás is pikáns lehet, miután a két település az elmúlt szezonban közös csapatot indított. A TABAK a Baj gárdáját fogadja, itt mindketten vereséget szenvedtek az első körben. A Tát szabadnapos, míg a Tardos-Dunaszentmiklós párharcot elhalasztották.
M&M, Megyei III. osztály, Dél, 2. forduló
Augusztus 25, vasárnap, 18 óra
Dad KSE-Réde KSE, Almásfüzitői SC-Császári SE II., Kisigmándi KSK-Bokod Erőmű LE, Gesztesi SE-Bársonyos SK, Csémi SE-Weldtech-Naszály SE, Bakonysárkányi SE-Szákszendi SE, Bakonyszombathely KSE-Kisbéri SSE.
M&M, Megyei III. osztály, Észak, 2. forduló
Augusztus 25, vasárnap, 17 óra
Bajnai SE-D.M.A.C. Dunaalmás, Bar-Nul Szomód SE-Annavölgyi BSE, Szárligeti SE-Tokod SE, TABAK-Baj KSE, Héreg-Vértestolnai TE. Szabadnapos a Tát.