A megyei első osztály legnagyobb rangadója gól nélküli döntetlennel végződött. A Zsámbék ugyan többet támadott hazai pályán, mégis 0–0 lett a Nyergesújfalu elleni mérkőzés végeredménye. A vendégeknél három olyan játékos is pályára lépett, akik az előző szezonban még Zsámbék-játékosnak vallhatták magukat. Közülük Lakatos Szilárd emelkedett ki, a kapus több nagy ziccert is megfogott. Így a zöld-fehérek maradtak a negyedik helyen, a Nyergesújfalu viszont visszacsúszott a dobogó legalsó fokára. Ennek a legjobban a Koppánymonostor örülhetett, hiszen hazai pályán aratott győzelme miatt visszavette a második pozíciót a tabellán. Ehhez a Tatát kellett legyőznie a lila-fehéreknek, ami egy 2–0-val sikerült is. A hazaiak mindkét félidőben egy-egy gólt lőttek, ráadásul Rába Jenő is beköszönt volt csapatának. Az Esztergom–Vértesszőlős összecsapás szorosnak ígérkezett, de nem lett az. A hazaiak simán győztek, mindkét félidőben három gólt szereztek, így nem nagyon volt kérdéses a három pont sorsa – még akkor sem, ha a hazaiak nem is játszottak igazán jól.


A listavezető Tatabánya már az első félidőben eldöntötte a Vértessomló elleni mérkőzést, hiszen már négy gól volt a különbség a szünetben. A vége 6–1 lett a vendégek javára, érdekesség, hogy a Tatabánya hat gólját hat különböző játékos szerezte. A Bábolna győzelme nagy izgalmak közepette kerekedett ki, végül a 90. percben verték be a győztes találatot a kecskédi kapuba. A Bábolna három fordulót követően tudott újra nyerni. Ezzel a sikerrel Józsa Péter alakulata maradt az élmezőnyben, míg a Kecskéd leszakadt a középmezőnyhöz, a tizedik helyről várják a folytatást Petőék. A Sárisáp is újra győzni tudott, mégpedig a sereghajtó Nagyigmánd vendégeként. Nem volt túl sziporkázó a mérkőzés, viszont Karcagi Pál tanítványai így is hozták a kötelezőt. Ezzel egyre nagyobb bajban van a Nagyigmánd, hiszen tíz mérkőzést követően mindössze egy pont áll a nevük mellett, míg a Sárisáp ezzel a győzelemmel a hetedik helyre zárkózott fel. Ezen a hétvégén az Oroszlány volt szabadnapos, míg a következő játéknapon a Bábolna fog pihenni.


Atlasz-Geodézia megyei I. osztály, 11. forduló
FC Esztergom–Vértesszőlősi SE 6-2 (3-0)
Esztergom, vezette: Csejtei Cs. (Erdélyi D., Szijártó M.).
Esztergom: Iványi – Migend, Molnár (Kiss B., 75.), Szlovák, Koller (Bőhm, 57.), Chrompota (Holló, 63.), Dékány (Bokros, 81.), Sipőcz, Paltineanu (Páldi, 70.), Ribár, Gyebnár. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.
Vértesszőlős: Szekér – Polyák (Tóth, 72.), Bencsik, Müller, Kolompár (Zöld, 46.), Szőke, Farkas (Gyurász, 46.), Bognár M., Balogh, Németh, Kocsis. Vezetőedző: Tokaji Zsolt.
Gólszerzők: Sipőcz (5.), Bencsik (11., öngól), Molnár (36.), Chrompota (57.), Gyebnár (70.), Kiss B. (88.), illetve Zöld (50., 79.).
Jók: senki, illetve senki.
Mátyás Zsolt: – Hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk.
Tokaji Zsolt: – Gratulálok a hazai csapatnak, ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott.


Zsámbéki SK–Nyergesújfalu SE 0-0
Zsámbék, vezette: Széplábi G. (Kiss L., Lovas A. G.).
Zsámbék: Sándor P. – Áprily, Kiss L., Marticsek, Sugár, László M. S. (Veréb, 72.), Kósa Szilágyi, Szabó (Juhász, 21.), Karai (Fekete I., 91.), Haupt (Kállay, 61.), Sárközi. Vezetőedző: Bodó László.
Nyergesújfalu: Lakatos – Balogh, Király (Tóth, 45.), Manga Zs. (Mann, 37.), Nagy, Deme (Rozmán, 78.), Takács (Szoboszlai, 91.), Manga M., Guzsik, Török, Fekete. Vezetőedző: Jánosi Dániel.
Jók: mindenki, illetve Tóth, Lakatos.
Bodó László: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Lelkesedésben, alázatban és futballban is óriásit nyújtottunk. A ziccerek alapján azt gondolom, hogy nyernünk kellett volna. A futball ilyen, majd a sors visszaadja máshol.
Jánosi Dániel: – Egy jól összerakott, rendkívül szervezett csapat ellen értünk el döntetlent. A játék képe alapján elégedett vagyok ezzel.


Nagyigmándi KSK–Sárisápi BSE 0-3 (0-1)
Nagyigmánd, vezette: Kolonics G. (Drabon B., Papes D.).
Nagyigmánd: Farkas B. – Horváth Z., Bakura, Horváth I., Kovács K., Pintér, Kuti Horváth, Ozoróczi (Kohár, 61.), Nyári (Fülöp, 54.), Rácz, Kovács M. Vezetőedző: Jan Machata.
Sárisáp: Sándor G. – Szenes (Fürst, 56.), Zicsi, Hamza, Vass (Putnoki, 63.), Budaházi, Jurásek J. (Szabó, 63.), Sándor P., Karcagi R., Farkas P., Izsó. Vezetőedző: Karcagi Pál.
Gólszerzők: Hamza (15.), Izsó (54.), Sándor P. (90.).
Jók: senki, illetve Budaházi.
Jan Machata: – Alacsony színvonalú mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert.
Karcagi Pál: – Az egész heti felkészülésünket tükrözte a mérkőzés. Ma szerencsére gyengébb ellenféllel játszottunk, csak ezért tudtunk nyerni. Alacsony színvonalú meccsen magabiztosan győztünk, de sok hibával játszottunk.


Vértessomlói KSK–Tatabányai SC 1-6 (0-4)
Vértessomló, vezette: Balázs K. (Katona B. M., Büki F.).
Vértessomló: Ujszászi – Éliás, Zink, Somodi, Egri, Batin, Kovács K., Horváth P. (Bátorfi, 77.), Kovács S., Dobbelaere (Nagy, 77.), Petőcz. Vezetőedző: Dupai János.
Tatabánya: Balla – Árvai (Kovács D. Sz., 62.), Kovács I., Szabó B., Soltész, Szabó R. (Sárközi, 62.), Gyürki (Kozák, 62.), Németh, Farkas V. (Bogár, 62.), Székely, Katona (Farkas M., 7.). Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerzők: Éliás (58.), illetve Kovács I. (10.), Németh (19.), Árvai (22.), Szabó B. (34.), Szabó R. (47.), Soltész (72.).
Jók: Ujszászi, illetve Soltész, Székely, Gyürki, Árvai, Szabó R.
Dupai János: – Elég sima meccs volt, ekkora különbséggel is megérdemelten nyert a Tatabánya. Mi megtettük, amit tudtunk.
Bekő Balázs: – Ragyogó időben jó kis mérkőzést játszottunk egy sportszerű ellenféllel szemben. Szép gólokat szerezve megérdemelten nyertünk.


Kecskéd KSK–Bábolnai SE 0-1 (0-0)
Kecskéd, vezette: Tóth R. (Miráki G., Szántó R. D.).
Kecskéd: Bábszki – Czékmány, Kocsán, Juhász, Hagymási D. (Farkas J., 75.), Greskó, Pető, Kese, Kucsera (Bakos, 70.), Simon, Kiss (Nagy, 61.). Vezetőedző: Linczmaier László.
Bábolna: Pécsvárady – Valkó G., Wiest (Marcinkó, 78.), Horváth D., Valkó M., Kalamár (Kolonics, 84.), Lanzendorfen (Balogh Á., 89.), Szendi, Takács K. (Kuroli, 58.), Végh, Csillag. Vezetőedző: Józsa Péter.
Gólszerző: Valkó M. (90.).
Jók: Juhász, Kucsera, Bábszki, Greskó, illetve Valkó G., Horváth D., Lanzendorfen, Pécsvárady.
Linczmaier László: – A csapat mindent megtett ma a pontszerzésért, de nem sikerült érvényes gólt szereznünk, ellenfelünknek viszont az utolsó percben igen. Lehetne ragozni, de inkább gratulálok a szimpatikus bábolnai csapatnak.
Józsa Péter: – Az első félidő a hazaiaké volt, a második a miénk. A fordulópontokból jól jöttünk ki. A szünet után jócskán az ellenfél fölé nőttünk, de a Kecskéd is hagyott ki helyzeteket.


Koppánymonostori SE–Tatai AC 2-0 (1-0)
Koppánymonostor, vezette: Szeibert P. (Jászberényi M., Lovas G.).
Koppánymonostor: Giber – Pekler, Hegedüs, Bilkó, Alasztics, Rába, Csapó, Sinkó (Sallai, 52.), Szalai, Dombi (Dávid, 54.), Tímár (Fekete, 77.). Vezetőedző: Vigh László.
Tata: Kovács B. – Felső, Bombicz, Szűcs, Soós (Bujdosó, 68.), Molnár (Hauzer, 46.), Mészáros, Csordás D., Velencei (Koronczi, 79.), Csordás G. (Kovács, 71.), Kisék Sz. (Nagy, 62.). Vezetőedző: Kele Zoltán.
Gólszerzők: Tímár (23.), Rába (59.).
Jók: Pekler, Alasztics, Csapó, Tímár, illetve Csordás D., Velencei.
Vigh László: – Úgy gondolom, hogy nagy fölényben fociztunk, minden tekintetben az ellenfél felé nőttünk. Örülünk a mai teljesítménynek és a három pontnak is. Nagyon szeretném megköszönni a szurkolók buzdítását, szerencsére egyre többen járnak ki a mérkőzéseinkre.
Kele Zoltán: – Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, de a szünet előtt volt lehetőségünk az egyenlítésre. Nem volt a csapatban átütőerő, nem azt nyújtottuk, amit valójában tudunk.