Végig kiegyenlített, jó mérkőzést játszott a Magyar Kupában a Tatabánya és a Debrecen. A szakadó esőben egyenlő erők küzdöttek, sőt, Kosicky kapusnak egy-két alkalommal bravúrt is kellett bemutatnia. A Debrecen végül egy szerencsés góllal szerezte meg a vezetést egy szöglet után, majd a 89. percben végleg eldőlt a továbbjutás kérdése. Az biztos, hogy a két csapat között nem látszott a három osztálynyi különbség, így a Tatabánya-hívek büszkék lehetnek csapatukra. A vendégeknél a válogatott keretbe behívott Pávkovics átjátszhatatlan volt a találkozón.

Magyar Kupa, 7. forduló 

TATABÁNYA – DEBRECEN 0-2 (0-0)
Koppánymonostor, Berecz Dezső sporttelep, 300 néző.Vezette: Kovács Gergely (Horváth Zoltán, Nagy Alex)
TATABÁNYA: Balla – Farkas M. (Hajas, 55.), KOVÁCS I., Székely., Németh A. Cs., Gál – Farkas V. (Kocsis G., 64.), Gyürki, Soltész – Árvai, SZABÓ R. (Kozák, 69.) Vezetőedző: Bekő Balázs.
DEBRECEN: KOSICKY – Kuti, PÁVKOVICS, Belényesi, Barna Sz. – Kundrák (Damásdi, 81.), PINTÉR Á., Csősz, Kónya (Bouoli, 59.), – Varga K., Garba. Vezetőedző: Herczeg András. 
Gólszerző: Belényesi (0-1) a 68.,Garba (0-2) a 90. percben.
MESTERMÉRLEG: 

Bekő Balázs: – Egy kifejezetten jó iramú, éles mérkőzést játszottunk a Debrecennel, és végig bírtuk erővel. Az ilyen meccsekből tudunk találni.
Herczeg András: – Egy nagyon jól szervezett, nem megyei szintű csapattal találkoztunk. A célunk a továbbjutás volt, amit ezzel a vegyes csapattal is sikerült kivívnunk.