A 17. fordulót rendezték az Atlasz Geodézia Megyei I. osztályában. A forduló összefoglalóját ITT, a forduló válogatottját ITT lehet megtekinteni. Íme, a vezetőedzői nyilatkozatok:

Koppánymonostori SE–OBSK Oroszlány 2-2 (2-0)

Vigh László: – Azt gondolom, egy egész elfogadható első félidő volt, játékban és eredményben is. Egy egyértelmű büntetőt viszont nem kaptunk meg. A második játékrész gyengébb volt, ez lett belőle. A pozitívum annyi, hogy legalább nem kaptunk ki…
Sebestyén Ferenc: – Az első félidőben mutatott játékunk borzasztó volt. Egyéni hibák is voltak. A második félidőben sokkal jobban néztünk ki, nagyobb nyomást helyeztünk az ellenfelünkre, akár a győzelem is meglehetett volna, de igazságos az egy pont.


Bábolnai SE–Tatabányai SC 0-5 (0-3)

Józsa Péter: – Nem tudtuk megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát. Fél óráig tartottuk magunkat. Ebbe a mérkőzésbe sajnos nem volt sokkal több.
Bekő Balázs: – Nagyon szervezett ellenféllel játszottunk, akik stabilan védekeztek, nehéz volt feltörni őket. A pályaviszonyok sem segítették a támadásainkat. Urrá tudtunk lenni az apró problémákon, és magabiztosan nyertünk. Azt gondolom, hogy a játékunk lesz gyorsabb és jobb is a későbbiekben.


Vértesszőlősi SE–Sárisápi BSE 5-0 (0-0)

Tokaji Zsolt: – A második félidő alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Az eredmény kicsit csalóka a sok kiállítás miatt, sok sikert a Sárisápnak a továbbiakban.
Beck Tamás: – Nem ilyen kezdésre számítottunk. Nem így indult a mérkőzés, akkor két egyenlő csapat volt a pályán. A szünet után megfogott minket az első gól. A játékvezető kissé túlzó ítéletekkel sújtott minket…


Nyergesújfalu SE–Tatai AC 9-0 (3-0)

Jánosi Dániel: – Csapatom nagyszerűen kezdte a szezont, remélem, hogy a folytatás is hasonló lesz. Ezt a győzelmet igazi csapatként értük el.
Kisék Szabolcs: – Az első félidei helyzetkihasználásunk sajnos megpecsételte a sorsunkat. Egy jól futballozó, és igen motivált Nyergessel találkoztunk. Gratulálunk nekik a győzelemhez, mi pedig igyekszünk a hibáinkból tanulni. Bízom benne, hogy sikerül elérni a céljainkat.


Zsámbéki SK–Nagyigmándi KSK 9-1 (2-1)

Bodó László: – Az első fél­idő nagyon nem volt rendben. Rengeteg hibával játszottunk, a felkészülésünk is felemásan sikerült. A szünet után megrúgtuk a gólunkat egy percen belül, onnantól kezdve úgy vettem észre, hogy élvezik a futballt a játékosaim. Szebbnél szebb gólokkal megérdemelten nyertünk, de a helyén kell kezelni ezt a győzelmet.
Slézinger László: – Először is gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Sajnos az első mérkőzésünket a rengeteg sérülés, valamint a betegségek meghatározták.


FC Esztergom-Vértessomlói KSK 10-1 (3-0)

Váczy Dávid: – Gratulálok a csapat összes tagjának, profi munkát végeztek a mai napon. Szeretnénk megjegyezni, hogy a szimpatikus ellenfél nagyon korrekt volt, és focizni akart.
Dupai János: – Ilyen arányban is megérdemelt az Esztergom győzelme, gratulálunk nekik.